SEKTÖREL › Hyundai test etti, i20 kazandı!

Hyundai test etti, i20 kazandı!

11 Kasım 2012 / 21:28 Hyundai i20 talihlisi Niyazi Ayar, ödülünü Autoshow 2012'de Hyundai standında düzenlenen bir törenle teslim aldı

Hyundai test etti, i20 kazandı!
10 Ekim – 4 Kasım tarihleri arasında düzenlenen geleneksel “Hyundai Test Sürüş Günleri” süresince, Türkiye çapındaki 71 adet yetkili satış noktasında farklı Hyundai modelleri ile test sürüşü yapanlar, çekilişe katılarak, otomatik şanzımanlı i20 1.4 Tune kazanma imkanına sahip oldu. İstanbul’daki Hyundai ERK Plaza’da test sürüşü yaparak çekilişe katılan Niyazi Ayar, ödülünü Autoshow 2012'deki Hyundai standında düzenlenen bir törenle teslim aldı. Hyundai Assan CEO’su Won Shin Chang ve Genel Müdür Ümit Karaarslan’ın Hyundai i20'yi teslim ettiği ödül törenine tüm Hyundai Assan üst düzey yöneticileri de katıldı.

Aynı zamanda “Hyundai Test Sürüş Günleri” etkinlikleri süresince Hyundai modellerini test edenler birbirinden değerli hediyeler de kazandı. Test sürüşleri süresince Hyundai bayilerini ziyaret edip tüm modellerle test sürüşüne katılanlar arasında yapılan çekilişle 3 adet Ultrabook dizüstü bilgisayar ve 150 kişiye de dijital fotoğraf makinesi hediye edildi. Hediyelerle renklenen ve yeni modellerle oldukça keyifli bir deneyim haline getirilen “Hyundai Test Sürüş Günleri” aynı zamanda çeşitli aktivitelerle tüm ziyaretçiler için keyifli bir ortam sundu. 10 Ekim - 4 Kasım 2012 tarihleri arasında Hyundai Test Sürüş etkinliğine katılanlardan ödül kazananların listesini görmek için www.hyundai.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.

ÇOK OKUNANLAR