SEKTÖREL › IAEC 2020 9 Kasım'da başlıyor

IAEC 2020 9 Kasım'da başlıyor

08 Kasım 2020 / 13:18 Otomotivciler “Bağlantılı Araçlar ve Akıllı Altyapı”yı konuşmak için IAEC 2020’de buluşuyor

IAEC 2020 9 Kasım'da başlıyor

Otomotiv mühendisliği alanında dünyadaki en son gelişmelerin paylaşıldığı önemli organizasyonlardan ‟Uluslararası Otomotiv Mühendisliği Konferansı - IAEC” bu yıl beşinci kez her biri alanında uzman yerli ve yabancı mühendis ve önemli isimlere ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Bu seneki ana teması “Bağlantılı Araçlar ve Akıllı Altyapı” olan IAEC 2020, 9-12 Kasım 2020 tarihlerinde online olarak gerçekleştirilecek. Elektrikli araçlar alanındaki güncel gelişmelerden bağlantılı araç teknolojileri ve şarj altyapılarına kadar birçok konunun 4 gün boyunca ele alınacağı IAEC 2020’de; SAE International İcra Kurulu Başkanı David Schutt, Amazon Otomotiv Grubu Ürün Geliştirme Yöneticisi Max Cavazzini, CLEPA Başkanı Thorsten Muschal, Truva A.Ş. Başkanı Prof. Ian Fuat Akyıldız, TÜBİTAK Başkanı Prof. Dr. Hasan Mandal ve İBB Akıllı Şehir Departmanı Dr. Burcu Özdemir ana konuşmacılar olarak yer alacak. 

IAEC bu yıl video konferanslar aracılığıyla online olarak gerçekleştirilecek. Otomotiv Endüstrisi İhracatçıları Birliği (OİB), Otomotiv Sanayii Derneği (OSD), Otomotiv Teknoloji Platformu (OTEP), Taşıt Araçları Tedarik Sanayicileri Derneği (TAYSAD) tarafından Amerikan Otomotiv Mühendisleri Birliği’nin (Amerikan Society of Automotive Engineers - SAE International) işbirliği ile düzenlenen IAEC 2020, dört gün boyunca Türkiye ve dünyadan, bağlantılı araç teknolojilerinden şarj altyapılarına kadar birçok konuda uzman isimleri otomotiv profesyonelleri ile buluşturacak. 

Ana teması “Bağlantılı Araçlar ve Akıllı Altyapı” olan IAEC 2020’de ele alınacak diğer konu başlıkları ise; “Kolaylaştırıcılar - Nesnelerin İnterneti ve 5G”, “Veri Yönetimi, Bulut Bilişim ve Siber Güvenlik”, “Bağlantılı Araçlarda İletişim Güvenliği”, “Otonom Araçlar”, “OPINA Projesi Tanıtımı”, “Akıllı Şehirler”, “Bağlantılı Elektrikli Araçlar” ve  “Eğitim ve Ar-Ge” olacak. Konferansa katılım, detaylı program ve diğer konuşmacılara www.iaec.ist web adresi üzerinden ulaşılabilecek.

ÇOK OKUNANLAR