SEKTÖREL › Jeep Compass'ın yeni versiyonları Türkiye'de...

Jeep Compass'ın yeni versiyonları Türkiye'de...

05 Ağustos 2020 / 13:26 Yeni motor seçenekleri ve donanımlara kavuşan Compass'ın fiyatı 314.900 TL'den başlıyor

Jeep Compass'ın yeni versiyonları Türkiye'de...

Jeep, Compass modelinin yeni versiyonlarını satışa sundu. Ülkemizde dört tekerlekten çekiş özelliğine ve 9-ileri otomatik şanzımana sahip 170 beygir gücünde 1.4 litrelik versiyonuyla sunulan Compass’a farklı motor ve çekiş seçenekleri eklenirken, aynı zamanda donanım paketleri de yenilendi. 

Satışa sunulan yeni Compass modellerinde; 150 bg gücünde 1.3 litre silindir hacimli turbo benzinli motor ve 6-ileri DDCT (çift kavramalı) otomatik şanzımanla kombine edilmiş versiyon dikkat çekiyor. Bu motor kombinasyonuna sahip olan Jeep Compass ortalama 5,7 lt/100 km yakıt tüketimi değerine sahipken, düşük emisyon ve daha az yakıt tüketimi sunan 120 bg gücündeki 1.6 litrelik MultiJet II dizel motor ve 6-ileri manuel şanzımanlı diğer yeni versiyon da 4,6 lt/100km ortalama tüketim değeri sunuyor. Otomobilin diğer merakla beklenen versiyonu Compass 4xe Plug-in Hibrid ise ülkemizde yılın son çeyreğinde satışta olacak. 

cd021cc763029b1be5b8ccbb0d700dfc_0.jpg

Ağustos  ayı itibarıyla 314.900 TL’den başlayan anahtar teslim fiyatlarıyla satışa sunulan yeni Compass, SUV tutkunlarının karşısına 3 ayrı zengin donanım seçeneğiyle çıkıyor. Jeep Compass’ın Longitude donanımında siyah tavan rayları, elektrikli ve ısıtmalı gövde rengi katlanabilir yan aynalar ve 17 inç jantlar ön plana çıkarken, iç mekanda çift bölgeli otomatik klima, Apple CarPlay ve Android Auto™ özellikli 7 inç ekranlı Uconnect™ bilgi-eğlence sistemi, Anahtarsız Giriş & Çalıştırma ve arka park sensörleri, standart olarak sunulan önden çarpma uyarı sistemi, şerit değiştirme ikaz sistemi ve hız sabitleyeci gibi donanımlar da dikkat çekiyor.

Otomobilin Limited donanımı ise Longitude donanım seviyesine ek olarak; parlak krom gövde detayları, geri görüş kamerası, ön park sensörleri ve yatay&dikey park yardım sistemi gibi premium özelliklere sahipken, bu versiyonda koyu renkli camlar, Apple CarPlay ve Android Auto™ özellikli ve Türkçe navigasyon özellikli 8,4 inç ekran Uconnect™ bilgi-eğlence sistemi, 7” TFT ekranlı gösterge paneli ve 18 inç jantlar da sunuyor.

cd021cc763029b1be5b8ccbb0d700dfc_1.jpg

Compass’ın S Limited donanımı ise Limited donanıma ek olarak; siyah tavan, özel 19 inçlik jantlar ve iç-dış mekanda özel gri gövde detayları, çift panelli açılır cam tavan, elektrikli ve ısıtmalı deri koltuklar, ısıtmalı deri direksiyon simidi, otomatik açılabilir bagaj kapısı, Bi-Xenon farlar, kör nokta uyarısı ve Alpine Premium Ses Sistemi gibi özellikler sunuyor. S limited versiyonunda standart olarak sunulan Apple CarPlay ve Android Auto™ özellikli ve Türkçe navigasyon özellikli 8,4 inç ekran Uconnect™ bilgi-eğlence sistemi ise diğer donanımlar arasında yer alıyor. 

ÇOK OKUNANLAR