SEKTÖREL › Kia cee'd Sportswagon bayilerde...

Kia cee'd Sportswagon bayilerde...

07 Ekim 2012 / 02:46 Kia, yeni cee'd modelinin Sportswagon adındaki station versiyonunu satışa sundu

Kia cee'd Sportswagon bayilerde...
Kia cee’d ailesinin yeni üyesi cee’d Sportswagon, 53.600 TL’den başlayan fiyatlarla ülkemizde satışa sunuldu. 128 bg gücünde 1.6 litrelik dizel motora sahip olan otomobil, manuel ya da otomatik şanzıman seçenekleriyle alınabiliyor.

Beş kapılı cee’d hatchback gibi 1.780 mm genişliğe sahip olan Sportswagon’un 4505 mm’lik uzunluğuysa hatchback kardeşinden 195 mm daha fazla. Aynı zamanda 15 mm daha yüksek bir gövdeye de sahip olan otomobilin bagajı da arka koltuklar dik durumdayken 528 lt’lik hacim sunuyor.

Yeni Kia cee’d Sportswagon, 128 beygirlik 1.6 lt CRDI VGT dizel motorla sunuluyor. 1900-2750 d/d aralığında 260 Nm tork üreten bu motorun ortalama yakıt tüketimi, düz vitesli versiyonda 4.5 lt/100 km, otomatik versiyondaysa 5.6 lt/100 km olarak veriliyor.

Kia cee’d Sportswagon’un donanım listesi de çok zengin. Konfor ve kullanım rahatlığı sunan özellikler arasında refakatçi aydınlatma sistemi, çift bölgeli otomatik klima, değişken direksiyon modu, deri direksiyon simidi ve vites topuzu, elektrikli, ısıtmalı, katlanabilir yan aynalar, hız sabitleme sistemi, soğutmalı torpido gözü, yol bilgisayarı, ön ve arka sis farları, panoramik sunroof, otomatik yanan kısa farlar, yağmur sensörü, 17 inçlik alaşım jant, bagaj organizatörü ve bagaj içi saklama bölmeleri yer alıyor. Standart olarak sunulan güvenlik özellikleri arasındaysa; 6 adet hava yastığı, ESP, VSM, EBD destekli ABS fren sistemi, BAS (acil durum fren destek sistemi), HAC (yokuşta kalkış destek sistemi), TCS (patinaj engelleme sistemi), ESS (acil fren sistemi) ve TPMS (lastik basınç sensörü)  gibi özellikler sunuluyor.

ÇOK OKUNANLAR