SEKTÖREL › Kia'ya bir tasarım ödülü daha...

Kia'ya bir tasarım ödülü daha...

01 Aralık 2012 / 15:50 Yeni Kia Pro_cee'd satışa sunulmadan iF Tasarım Ödülü'ne layık görüldü

Kia'ya bir tasarım ödülü daha...
Yeni Kia pro_cee’d, dünyanın en prestijli tasarım ödüllerinden biri sayılan  iF ürün tasarım ödülünün sahibi oldu.  Bu ödül Kia’nın, 2009 yılından beri aldığı beşinci iF tasarım ödülü oldu. iF ürün tasarım ödülünün uluslararası uzmanlardan oluşan jürisi, ürünleri, tasarım

kalitesi, işçilik, yenilik, işlevsellik ve güvenlik bakımından değerlendirdi ve Kia pro_cee’d, 48 ülkeden 3000’den fazla ürünün yarıştığı  ‘Ulaşım Tasarımı’  kategorisinde ödüle layık görüldü.

Kia’nın Baş Tasarımcısı Peter Schreyer: “Bu ödül bir kez daha doğru yolda olduğumuzun kanıtı oldu. Yeni pro_cee’d gerçekten yepyeni bir tasarım. Farklı hatları, dinamik boyutları, güçlü duruşu ve atletik çizgileriyle bu coupe otomobil, çok farklı bir görsel yolda ilerliyor. Her açıdan tamamen farklı bir otomobil. Kia, kendine ait bir tasarım macerası yaşıyor  ve yeni pro_cee’d bu ileriye yönelik yolculuğa öncülük ediyor.” dedi.

Geçtiğimiz ay İstanbul Autoshow Fuarı’nda Türk tüketicisiyle buluşan ve büyük bir beğeni ile karşılanan yeni Kia Pro_cee’d, 2013 yılı ilk çeyreğinde ülkemizde satışa sunulacak.

ÇOK OKUNANLAR