SEKTÖREL › Land Rover Discovery Sport Türkiye'de...

Land Rover Discovery Sport Türkiye'de...

22 Mart 2015 / 11:30 Discovery Sport, 88.308 Euro'dan başlayan fiyat etiketleriyle Borusan Oto showroom'larında...

Land Rover Discovery Sport Türkiye'de...

Land Rover’ın Discovery model ailesinin en yeni üyesi Discovery Sport, Mart ayı itibariyle Türkiye’de de satışa sunuldu. Discovery Sport, ilk etapta 2.0 litre benzinli ve 9 ileri otomatik şanzıman kombinasyonuyla ve 88 bin 308 Euro’dan başlayan anahtar teslim fiyatıyla müşterilerin beğenisine sunuldu. SE, HSE ve HSE Luxury adı verilen üç ayrı donanım paketiyle tercih edilebilen Land Rover Discovery Sport, aynı zamanda geniş isteğe bağlı donanım seçenekleriyle de kişiselleştirilebiliyor. Bununla birlikte tüm dış gövde rengi seçeneklerinde sunulan “Black Tasarım Paketi”yle ise müşterilerin Land Rover Discovery Sport’larını siyah renkli ızgara, çamurluk havalandırmaları, yan aynalar, siyah Discovery motor kapağı yazısı ile bagaj amblemininin yanı sıra 19 inç veya 20 inçlik parlak siyah alaşım jant seçenekleriyle satın alabilmesi imkanı da sunuluyor.

Discovery Sport, yeni nesil Discovery model ailesinin ilk üyesi olması bakımından ön plana çıkıyor. 5+2 kişilik oturma düzeni sunan Discovery Sport, sırasıyla 25, 31 ve 21 derece olan yaklaşma, uzaklaşma (ayrılma) ve karın açıları, Terrain Response® teknolojisi ve 600 mm’lik sudan geçme yüksekliğiyle çok iyi bir arazi kabiliyeti de vaat ediyor.

Borusan Oto Genel Müdürü Uğur Sakarya, yaptığı açıklamada, yeni Land Rover Discovery Sport'un bayi tanıtımlarının çok yoğun ilgi gördüğünü, Mart ayı için sipariş edilen araçların neredeyse tamamının satıldığını dile getirdi.

ÇOK OKUNANLAR