
Makyajlı DS5 Cenevre’ye gelecek...
16 Şubat 2015 / 19:53 Yenilenen otomobil artık Citroen armasına sahip olmayacak

Citroen, makyajladığı modeli DS5’i internet üzerinden tanıttı. Geçtiğimiz yıl DS modellerini bir marka haline getirmeye karar veren Fransız üreticinin bu modelleri artık DS markası altında olacak.
Fransız premium üretici DS’in yenilediği modeli elden geçirilmiş ızgara, xenon LED farklar, elden geçirilmiş stoplar ve arka tampona entegre edilmiş çift krom egzoz çıkışı ile birlikte geliyor. DS5’in kabininde 12 tuşun ortadan kalkmasına neden olan yeni renkli touchdrive infotainment sistemi dikkat çekiyor. Akıllı telefonların ekranının direkt olarak infotainment sisteminin ekranında görünmesini sağlayan Mirror Screen teknolojisine sahip olan bu sistemin yanı sıra, otomobilin kabininde masaj özellikli hafızalı koltuklar, anahtarsız giriş ve çalıştırma, ambiyans aydınlatması, elektrokrom dizik aynası, Denon ses sistemi ve çift bölgeli klima sistemi yer alıyor.
Makyajlı DS5’te yeni bir kör nokta uyarı sistemi de dahil olmak üzere, şerit takip sistemi, otomatik uzun far asistanı, akıllı çekiş kontrol sistemi, head-up display, geri görüş kamerası ve adaptif farlar gibi teknolojiler de yer alıyor.
Kaputunun altında PSA grubu motorlarının son örneklerine yer verebilen makyajlı DS5’te 165 bg güç ve 240 Nm tork üreten 1.6-litre THP 156 benzinli, 120 bg güç ve 300 Nm tork üreten 1.6-litre BlueHDi 120 dizel, 180 bg güç ve 400 Nm tork üreten 2-litre BlueHDi 180 dizel ve 163 bg 2-litre dizel motorun 37 bg’lik elektrikli motor ile eşlendiği dört tekerlekten çekişli hibrit motor seçenekleri yer alabiliyor.
Yenilenen DS5’in Cenevre Otomobil Fuarı’nın 3 Mart’ta düzenlenecek olan basın gününde görücüye çıkması planlanıyor.
Haber: Ege Geçyatan
-
Purosangue’ye Handling Speciale dokunuşu
Ferrari, Purosangue modeli için geliştirdiği yeni Handling Speciale konfigürasyonunu duyurdu
-
Fiat Doblo Bursa'ya geri dönüyor
Tofaş, yeni Doblo'nın 2026 yılının üçüncü çeyreğinden itibaren Bursa'da üretileceğini duyurdu
-
Craiova'da 1 milyonuncu Puma üretildi!
Ford Otosan’ın Romanya’daki Craiova Fabrikası, Ford Puma üretiminde 1 milyonluk eşiği aştı
-
Audi’den 1001 beygirlik süperspor
Audi, sadece 499 adet üretilecek 1.001 HP gücündeki hibrit süper otomobili Nuvolari’yi tanıttı
-
Yeni Toyota Hilux Ağustos’ta geliyor
Elektrikli versiyonu da olan yeni Hilux, ülkemize hafif hibrit motorlu 4x4 versiyonuyla gelecek
-
Mercedes-Benz’den 140 adetlik özel seri
Mercedes-Benz, C 200 4MATIC 140th Year Edition modelini Türkiye’de satışa sundu
-
Audi R26 Showcar İstanbul’da sergilendi
Audi’nin Formula 1’e dönüşünü simgeleyen R26 Showcar, İstanbul’da düzenlenen etkinlikle tanıtıldı
-
Yerli üretim Honda PCX125 satışa sunuldu
Honda’nın Türkiye’de üretilen ilk motosiklet modeli PCX125 satışa sunuldu























FERRARI SF90 XX STRADALE FIORANO'DA!
AUDI ACTIVESPHERE CONCEPT
550 BEYGİR GÜCÜNDE YENİ BMW M3 CS