SEKTÖREL › Maserati'nin dördüncü showroom'u açıldı...

Maserati'nin dördüncü showroom'u açıldı...

31 Ocak 2018 / 00:10 Maserati Birmot Antalya, 405 metrekare kapalı alana sahip modern tesisinde satış ve satış sonrası servis hizmetleri verecek

Maserati'nin dördüncü showroom'u açıldı...

Ülkemizde Fer Mas tarafından temsil edilen Maserati, büyüme stratejisi kapsamında Türkiye’nin farklı illerinde bayilikler açmayı sürdürüyor. Geçtiğimiz Aralık ayında faaliyetlerine başlayan Maserati Birmot Antalya, 285 metrekarelik showroom ve 120 metrekarelik servis alanına sahip modern tesisinde, Akdeniz Bölgesi’ne satış ve satış sonrası servis hizmetleri verecek.

2017 yılının başından itibaren Türkiye genelinde bayilik sistemini devreye alan Maserati, müşterilerinden aldığı yoğun talep doğrultusunda showroom ve servis noktalarını yaygınlaştırmaya başlamıştı. Bu kapsamda, ilk olarak yine Birmot ile geçtiğimiz yıl nisan ayında Başkent Ankara’daki tesisini devreye alan marka, ardından eylül ayında Bursa’daki showroom ve servis noktasının açılışını gerçekleştirdi. Maserati, devreye alınan Birmot Antalya tesisiyle, ülke genelindeki tesis sayısını dörde çıkarmış oldu.

ÇOK OKUNANLAR