SEKTÖREL › Opel 2020'de ödüle doymadı

Opel 2020'de ödüle doymadı

20 Aralık 2020 / 23:52 Groupe PSA markalarından Opel, yeni nesil modelleriyle bu yıl çok sayıda ödüle layık görüldü

Opel 2020'de ödüle doymadı

Groupe PSA'nın bünyesine girmesiyle birlikte model gamını hızla yenilemeye başlayan Opel, hem yeni nesil binek otomobilleri hem de hafif ticari araç modelleriyle çok sayıda ödüle layık görüldü. 

Markanın küçük sınıftaki modeli Corsa'nın elektrikli Corsa-e versiyonuyla birlikte aldığı en dikkat çekici ödül "AUTOBEST 2020" oldu. Corsa ayrıca Coche Global tarafından "En iyi Otomobil" ve Autopro tarafından "En İyi Şehir Otomobili" ödüllerine layık görülürken, Makedonya'da da "Yılın Otomobili" seçildi. Corsa'nın elektrikli versiyonu ayrıca AutoBild'in "Altın Direksiyon" ödülünü ve The Sun'ın "Yılın Otomobili" unvanını elde etmeyi de başardı.

586e7868df8c763a1e5a4a00cb7b052b_0.jpg

Opel'in tamamen elektrikli Mokka-e modeli AutoBild/ComputerBild dergileri tarafından "Connected Car" ödülünün sahibi olurken, Grandland X'in plug-in hybrid teknolojili PHEV versiyonu ise Macaristan'da "Yılın Otomobili" seçildi. Opel'in ayrıca Insignia modeli de bir ödüle layık görüldü. Company Car Today, Insignia'yı "Yılın Üst Orta Otomobili" olarak seçti. 

Opel, hafif ticari model gamına verilen ödüllerle de adından söz ettirmeyi başardı. Markanın Combo Cargo modeli, What Van? ödüllerinde "Yılın Hafif Ticari Aracı", Autoexpress ve Automobile Management tarafından ise "Yılın Vanı" seçilirken, Britanya filo ödüllerinde de "Yılın Kompakt Yüksek Küp Vanı" ödülünü aldı.

586e7868df8c763a1e5a4a00cb7b052b_1.jpg

Markanın bir üst sınıfta yer alan Vivaro-e modeli ise "2021 Uluslararası Yılın Vanı" ödülünün yanı sıra What Car? dergisinin Van ödüllerinde de hem "Yılın Van Aracı" hem de "Yılın Elektrikli Van Aracı" ödüllerinin sahibi oldu. Markanın bir diğer ticari modeli olan Movano ise What Van? tarafından "Yılın Büyük Vanı" ödülüne layık görültü.

ÇOK OKUNANLAR