GÜNDEM › Opel Cascada

Opel Cascada

18 Ekim 2012 / 11:42 Opel, yeni cabrio modeli Cascada'yı 2013 yılının başlarında Avrupa'da satışa sunacak

Opel Cascada
Opel'in daha önce teaser görüntülerini yayınladığı yeni cabrio modeli Cascada'nın fotoğrafları ve teknik detayları da ortaya çıktı. Uzunluğu 4.7 metreye yakın olan Cascada, 4 kişilik bir kabine ve soft-top tavana sahip. Tavanı, 50 km/s hıza kadar bir düğme yardımıyla 17 saniyede açılabilen Cascada'nın üstü açık konumda 280 litre, kapalı konumdayken ise 350 litrelik bir bagaj hacmi sunduğu açıklanıyor.

Son derece rijit nir gövde yapısı sunduğu iddia edilen otomobil, HiPerStrut ön süspansiyon sistemi ve FlexRide adaptif amortisörlerle donatılmış. Cascada'nın motor gamıysa benzinli ve dizel ünitelerden oluşacak. 120 ve 140 bg gücünde 1.4 litrelik ve 170 bg gücünde 1.6 SIDI Ecotec turbo benzinli motor seçenekleriyle sunulacak olan otomobilin dizel versiyonundaysa 165 bg gücünde 2-litrelik CDTI motor görev yapacak. Cascada, motor seçeneğine bağlı olarak otomatik şanzıman opsiyonu da sunacak.

3 farklı tavan ve 10 gövde rengi seçeneğiyle tanıtılacak olan Cascada'da önümüzdeki yılın başlarında Avrupa yollarına çıkarılması planlanıyor.

ÇOK OKUNANLAR