GÜNDEM › Opel, iletişim alanında dört yeni ödül aldı

Opel, iletişim alanında dört yeni ödül aldı

18 Şubat 2022 / 01:26 "Opel Mokka Türkiye Lansmanı" odaklı iletişim çalışmaları, Opel’e dört ayrı ödül birden getirdi

Opel, iletişim alanında dört yeni ödül aldı

Opel, yeni yılı ödüllerle taçlandırmaya devam ediyor. Doğrudan Pazarlama İletişimcileri Derneği (DPİD) tarafından dört ödüle layık görülen marka; “Mokka iletişim Örgüsü” ile 13. Doğrudan Pazarlama Ödülleri’nin “Lansman Aktiviteleri”, “En İyi Influencer Odaklı Kampanya”, “Entegre Etkinlik Pazarlaması Kampanyaları” ve “Yaratıcı Pazarlama Uygulamaları” kategorilerinde dört ayrı ödülün sahibi oldu.

Opel “En İyi Influencer Odaklı Kampanya” kategorisindeki ödüle, Mokka’nın son dönemlerde internet ortamında milyonlarca kişi tarafından izlenen “Are You Mokka Enough?” ve “Normalin Dışındakiler’’ video serileriyle layık görüldü.

Doğrudan pazarlama sektörüne değer katmak, pazarın gelişmesini sağlamak ve bilinirlik yaratmak için faaliyetler yürüten DPİD tarafından düzenlenen 13. Doğrudan Pazarlama Ödülleri, 46 ayrı kategoride düzenlendi. Ticari etkinliği yüksek, ölçülebilir ve sonuç getiren doğrudan pazarlama projelerinin rekabet ettiği yarışmaya; 2021 yılı içerisinde; “etkinlik”, “saha”, “dijital” kategorilerinde en başarılı ve dikkat çeken projeler başvuruda bulundu. 46 kategoride yapılan başvurular arasından da toplam 132 proje ödüle layık görüldü. 

Opel, kısa bir süre önce de Marketing Türkiye’nin düzenlediği The ONE Awards Bütünleşik Pazarlama Ödülleri’nin “Binek Otomotiv” kategorisinde “Yılın En İtibarlı Markası” seçilmişti.

ÇOK OKUNANLAR