SEKTÖREL › Orkid, Alfa Romeo Mito hediye etti!

Orkid, Alfa Romeo Mito hediye etti!

20 Haziran 2012 / 02:01 Orkid'in 'Yaklaş, bu anı paylaş' sloganıyla düzenlediği aktivitede Mito'ya sığan 30 öğrenci bu otomobili kazandı

Orkid, Alfa Romeo Mito hediye etti!
Orkid, eğlenceli ve hareketli yarışması “Yaklaş Bu Anı Paylaş” ile bir otomobile en fazla kaç kişinin binebileceğini yanıtlamak üzere yola çıktı ve öğrencilere keyifli anlar yaşattı. En kısa sürede Alfa Romeo Mito’ya en fazla sayıda kişinin binmesini amaçlayan aktivitede galibiyet Ege Üniversitesi’nden “Sızıntı Yok” takımının oldu. Aktivitede “Sızıntı Yok” takımı, Alfa Romeo Mito’ya 2.19 dakikada 30 kişi bindirerek eğlenceyi rekorla birleştirdi.

Ege Üniversitesi’nin 2.19 dakikada 30 kişi binerek birinci olduğu yarışmada, ikincilik 2.44 dakika 30 kişi ile Maltepe Üniversitesi’nin, üçüncülük ise 30 kişi olarak bir otomobile sığan ancak kapıları kapatamadıkları için dereceleri geçersiz sayılan Kocaeli Üniversitesi’nin oldu. Ege Üniversitesi’nin “Sızıntı Yok” grubu, final yarışmasındaki rekor sayıları ile 2012 model Alfa Romeo Mito (1.4 TB Multiair 135hp TCT Distinctive) ödülünün sahibi oldu.

ÇOK OKUNANLAR