SEKTÖREL › Passat'ta yeni bir donanım seviyesi...

Passat'ta yeni bir donanım seviyesi...

09 Ekim 2013 / 23:07 Volkswagen, Passat'ın Comfortline ve Highline donanım seviyelerinin arasına Exclusive adında yeni bir seçenek daha ekledi

Passat'ta yeni bir donanım seviyesi...
Volkswagen Passat ailesi özel bir seriyle genişledi. Comfortline ve Highline donanım seviyesi arasına konumlandırılan Passat Exclusive, iki farklı motor seçeneğiyle ve 72.100 TL’den başlayan fiyatlarla satın alınabiliyor.
 
Passat Exclusive, şık bir dış görünümün yanı sıra kaliteli malzemelerin kullanıldığı bir iç mekan sunuyor. Passat Exclusive’de, Comfortline donanım seviyesine ek olarak, 17 inç Salamaca alüminyum alaşımlı jantlar, alüminyum alaşımlı stepne, ön çamurluklarda “Exclusive” logoları, ışıklandırmalı “Exclusive” marşpiye kaplamaları, “Nappa” deriyle kaplı, spor, ısıtmalı ön ve arka koltuklar, ısıtmalı ön cam silecek fıskiyeleri, yüzde 65 oranında karartılmış arka ve arka yan camlar, ön kol desteği arkasında 230V’luk güç soketi, elektrikli arka ve manuel arka yan cam perdeleri, “Tamo Creme Silk-Mat” ahşap dekor ve lastik basınç uyarı sistemi bulunuyor.
 
Passat'ın sadece sedan gövde tipiyle sunulan Exclusive, otomobilin hem manuel hem de DSG şanzıman seçenekleri bulunan 122 beygirlik 1.4 TSI ve 105 beygir gücünde 1.6 TDI motor seçenekleriyle alınabiliyor.
 

ÇOK OKUNANLAR