SEKTÖREL › Porsche ve Martini yeniden birlikte!

Porsche ve Martini yeniden birlikte!

23 Ağustos 2012 / 00:41 Porsche'nin hibrit sporcusu 918 Spyder, MARTINI kıyafetiyle 2013'te tanıtılacak

Porsche ve Martini yeniden birlikte!
1973 ile 1978 yılları arasında Porsche fabrika takımının resmi ortağı olan Martini, ‘Martini Porsche’ yarış otomobilleriyle sayısız zafere de ortak olmuştu. Porsche AG ile İsviçreli Bacardi & Company Limited’in temsil ettiği MARTINI markası, bu başarılı ortaklığın yeni bir versiyonunu ‘Martini Racing’ renkleriyle özel olarak üretilen, yenilikçi Porsche 918 Spyder ile başlatıyor.

Martini'nin Kıdemli Global Kategori Direktörü Arnaud Meysselle bu tekrarlanan birliktelik için şunları söylüyor:  “Martini olarak Porsche ile otantik bir ilişkiye sağlam bir geçmişe sahibiz. Gelecek yıl Martini’nin 150’nci yılını kutladığımız çok önemli bir yıl olacak ve bu ortaklıkla geçmişi kutlamakla kalmayacağız, geleceğe de bakacağız”

Porsche, 918 Spyder yüksek performanslı motorunu elektrikli ön ve arka aksamlarıyla birleştirerek sürüş keyfini ve performansı bir arada sunuyor. 918 Spyder yüksek performanslı içten yanmalı motorunu, elektrikli motorlarla birleştirerek olağanüstü sürüş performansı ve mükemmel verimlilik sunuyor. Aracın sistem gücü toplamda 770 beygire ulaşırken NEDC yakıt tüketiminin 100 kilometrede yalnızca 3 litre, CO2 emisyonununsa 70 gr/km civarında olacağı tahmin ediliyor. 918 Spyder, saatte 320 kilometre hıza çıkabiliyor ve 100 kilometreye 3 saniyeden az bir zamanda çıkıyor.

ÇOK OKUNANLAR