YENİ MODELLER › Renault Clio ailesi yeni sportif GT Line versiyonu ile genişliyor

Renault Clio ailesi yeni sportif GT Line versiyonu ile genişliyor

06 Eylül 2014 / 17:46 Clio GT Line; sportif görünüm, sürüş konforu ve yakıt ekonomisini bir arada sunmayı vaat ediyor

Renault Clio ailesi yeni sportif GT Line versiyonu ile genişliyor

Renault, spor otomobil yelpazesini genişletiyor. Clio Hatchback, Clio Sport Tourer ve Clio R.S.’in ardından, modelin GT Line versiyonlarını gün ışığına çıkarıyor. Renault Sport Technologies tarafından geliştirilen yeni versiyon, özel ön ve arka tamponlar, ön tampona entegre LED gündüz farları, aracın arkasında bulunan “GT Line” logosu, özel “Renault Sport” kapı eşiği ve 16 inçlik GT Line alüminyum jantları gibi sportif özellikleriyle dikkat çekiyor.

İç tasarımda ise deri direksiyon simidi ve parlak siyah lake iç dekor paketi dikkat çeken detaylar arasında yer alıyor. Dokunmatik ekranlı internet bağlantılı entegre navigasyon multimedya sistemi olan Renault R-Link, geri görüş kamerası, 17’’ GT Line alüminyum jantlar ve farklı kişiselleştirme seçenekleri ise Clio GT Line’da opsiyonel olarak müşterilerin beğenisine sunulan özellikler arasında bulunuyor.

6-ileri çift kavramalı otomatik şanzımanla eşlenmiş 120 bg’lik 1.2-litre Turbo benzinli ve yine 6-ileri EDC veya 6-ileri manuel şanzıman ile eşlenebilen 90 bg’lik 1.5-litre dCi dizel motor seçeneklerine sahip olan Clio GT Line Eylül ayından itibaren 56.800 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuldu.

Haber: Ege Geçyatan

ÇOK OKUNANLAR