SEKTÖREL › Skoda Fabia Combi Scout Türkiye'de

Skoda Fabia Combi Scout Türkiye'de

30 Haziran 2012 / 18:10 Skoda Fabia Combi'nin maceracı bir görünüm sunan 'Scout' versiyonu 37 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuldu

Skoda Fabia Combi Scout Türkiye'de
Fabia Combi'nin arazi araçlarından esinlenilen donanımlara sahip “Scout” versiyonu, 1.4 lt benzinli ve 1.6 lt yeni nesil TDI dizel motor seçenekleriyle Skoda bayilerindeki yerini aldı.

Markanın kompakt sınıftaki otomobili Fabia Combi üzerine geliştirilen Fabia Combi Scout, özel koruyucu gövde parçalarıyla farklı bir görünüm sunuyor.
“Farklı” ve kullanışlı bir otomobil kullanmak isteyenleri hedefleyen Fabia Combi Scout, özel olarak tasarlanan siyah renkli tamponları, yine siyah renkli geniş plastik yan kaporta koruma parçalarıyla maceracı bir görünüm sunuyor. Bu görünüm, aracın ön ve arka tamponlarının alt kısmında bulunan metal koruyucularla da pekiştirilmiş. Tüm bu unsurlar, farklı bir görünümün yanı sıra özelikle toprak yollarda aracın boyasının küçük hasarlar almasını önlemeye yönelik olarak düşünülmüş. 16 inçlik jantlara sahip olan Fabia Combi Scout'un tavan rayları ise dış mekandaki özel detaylardan.

Otomobilin iç mekanındaysa sportif koltuklar, Scout modeline özgü döşemeler, Scout logolu paspaslar, deri direksiyon simidi ve sportif metal pedallar öne çıkıyor. Fabia Combi Scout, arka koltukların katlanmasıyla 1.460 litreye ulaşabilen bir yükleme hacmi sunuyor.

Fabia Combi Scout, Türkiye’de 85 bg gücünde 1.4 lt benzinli ve 90 bg güç, 230 Nm tork değerleri sunan yeni nesil 1.6 lt TDI dizel motor seçeneğiyle satılıyor. 1.4 lt benzinli motora sahip Fabia Combi Scout, Haziran ayında 37 bin TL’lik kampanyalı satış fiyatıyla sunulurken, 1.6 lt TDI dizel seçeneği de 43 bin 500 TL’lik fiyata sahip.

ÇOK OKUNANLAR