
Skoda Superb Combi Türkiye'de...
28 Şubat 2018 / 22:44 Superb Combi, lansman süresince Sedan versiyonla aynı fiyatlarla satışa sunuluyor

Skoda Superb, sonunda station wagon versiyonuna kavuşuyor. İki motor seçeneği ve “Prestige“ donanım paketiyle sunulan Superb Combi, lansman süresince Sedan versiyonla aynı fiyata satın alınabilecek.
Yeni Superb Combi, tıpkı Sedan versiyon gibi sınıfının en geniş iç mekanına sahip. 630 litrelik bagaj hacmine sahip olan otomobil, arka koltuklar yatırıldığında ise 1931 litreye ulaşan bir yükleme alanı sunuyor.
Yeni Superb Combi’de 31 farklı pratik Simply Clever özelliğe yer verilmiş. Bunlar arasında ön ve arka kapılarda 1.5 litrelik şişelerin konulabildiği cepler, bagaj kapağının el değmeden açılmasını sağlayan “sanal pedal“, arkada USB girişine ek olarak 230 V soket, elektrik kontrollü bagaj kilidi, ön ve arkada tablet tutucular gibi unsurlar bulunuyor. Ayrıca ön ve arka kapı içlerinde şemsiye bölmeleri, akıllı telefon uygulamalarının kullanımı ve araç verilerinin bazılarının telefondan izlenmesine olanak tanıyan SmartLink+, bagaj bölümünden yatırılabilen arka koltuk sırtlıkları ve katlanabilen ön koltuk sırtlığı da kullanışlılığı arttıran çözümlerden bazıları.
Türkiye’de sadece Prestige donanım seviyesi ile sunulacak olan Superb Combi’de, tam deri döşeme, anahtarsız giriş, çıkış ve çalıştırma sistemi, 18” jantlar, elektrikli bagaj kapağı, 10 renkli iç ambiyans aydınlatması, geri görüş kamerası, 8” Bolero multimedya sistemi, elektrikli sürücü ve yolcu koltuğu, AFS özellikli Bi-Xenon ön farlar, sürüş modu yönetimi gibi donanımlar standart olarak sunuluyor.
Superb Combi’de 120 beygir gücünde 1.6 litrelik dizel motorun yanı sıra 4x4 sürüş sistemine sahip, 180 beygirlik ve 2.0 litre hacimli bir başka dizel motor seçeneği daha sunuluyor.
-
Renault Boreal de ülkemizde üretilecek OYAK ve Renault'nun 400 milyon Euro'luk yatırımının ikinci adımı olan Boreal tanıtıldı
-
N ateşi IONIQ 6'yı da sardı Hyundai, yüksek performanslı ikinci elektrikli model IONIQ 6 N'i "Goodwood Hız Festivali"nde tanıttı
-
Volvo XC60 makyajlandı Volvo’nun en çok satan SUV modeli XC60, 2026 model yılı için kapsamlı bir makyaja geçirdi
-
Toyota'nın hidrojenli ralli aracı etaplarda! Toyota, GR Yaris Rally2 H2 konseptini ilk kez Finlandiya Rallisi’nde etaplara çıkaracak
-
Skoda'nın satış adetleri artmaya devam ediyor Yüce Auto-Škoda, Türkiye pazarında yılın ilk yarısında 20.181 adetlik satış performansına imza attı