SEKTÖREL › Trax'ın lansmanı İstanbul Autoshow'da...

Trax'ın lansmanı İstanbul Autoshow'da...

04 Kasım 2012 / 18:58 Chevrolet, önümüzdeki yıl satışa sunacağı küçük SUV modeli Trax’ı İstanbul Autoshow'da tanıtıyor

Trax'ın lansmanı İstanbul Autoshow'da...
Chevrolet, hızla büyüyen küçük SUV segmentine yeni modeli Trax ile dahil oluyor.  4.248 mm uzunluğunda bir otomobil olan Trax, önümüzdeki yıl Chevrolet bayilerinde Captiva'nın yanındaki yerini alacak.

Beş kişinin konforlu bir şekilde seyahat edebileceği bir iç mekana ve 358 litrelik bir bagaja sahip olan Chevrolet Trax’in kalbindeyse, 1.4 litrelik turbo benzinli ve 1.7 litrelik turbodizel motorlar görev yapıyor. 6-ileri manuel şanzıman ile birlikte satışa sunulacak olan 1.4 turbo benzinli motor, 140 bg gücünde ve 200 Nm maksimum tork üretiyor. 130 bg gücündeki 1.7 turbodizel motor ise 300 Nm maksimum tork değeri sunuyor. Trax, manuel şanzımanlı versiyonlarında start/stop özelliği de sunacak.

Chevrolet’nin yeni interaktif bilgi-eğlence sistemi MyLink® ile donatılan Trax, akıllı telefon ve dijital müzik çalar sistemlerini 7 inçlik, dokunmatik bir renkli ekrana entegre ederek hem sürücüye hem yolculara daha yüksek bir konfor sunuyor. Harici müzik çalar bağlantısı, USB bağlantı noktası ya da Bluetooth üzerinden bağlantı seçeneği sunan MyLink ile telefon rehberini ekrandan görüntülemek, çağrı yapmak, çağrı yanıtlamak, müzik dinlemek hatta resim ve film dosyalarını oynatmak mümkün.

Yolcuların kaza durumunda etkin bir şekilde korunmalarını sağlayan bir dizi standart aktif ve pasif güvenlik sistemi, Trax’i sınıfının en güvenli araçlarından biri yapıyor. Standart olarak sunulan donanımlar arasında; sürücü, yolcu, yan ve perde hava yastıkları ile birlikte toplam 8 hava yastığı, Elektronik Stabilite Kontrol Programı (ESC), Elektronik Fren Gücü Dağılımı (EBD), ABS fren sistemi bulunuyor. Trax'te ayrıca, Yokuş Kalkış Destek Sistemi (HSA) ve İniş Kontrol Sistemi (HDC) de standart olarak sunulacak.

ÇOK OKUNANLAR