SEKTÖREL › Volvo'lara garantili güç artışı...

Volvo'lara garantili güç artışı...

01 Haziran 2012 / 01:44 Artık Volvo yetkili servislerinde güç artıran Polestar performans yazılımları da sunuluyor

Volvo'lara garantili güç artışı...
Volvo Car Corporation’ın resmi motorsporları ve performans partneri olan Polestar, 1996 yılından beri yarış pistlerinde Volvo otomobillerin güçlerini optimize ediyor. Volvo kullanıcılarına daha gelişmiş bir sürüş keyfi sağlamak amacıyla performans ürünlerini geliştiren ve pazarlayan Polestar'ın performans kitlerine artık Volvo yetkili satıcı ve servislerinden ulaşmak mümkün.

2006 yılından bu yana üretilen tüm Volvo turbo motor seçenekleri için mevcut olan Polestar performans kitlerinin en önemli özelliği, standart versiyonlarla aynı yakıt tüketim değerlerini sunması ve garanti şartları ve servis programında hiçbir değişikliğe sebep olmaması. Yani Polestar performans kiti uygulanan bir Volvo'nun garantisi aynen devam ediyor.

Sadece 25-30 dakikalık bir işçilik gerektiren Polestar performans kitleri, hem benzinli hem de dizel motorlara uygulanabiliyor. 205 bg’lik 2.5 D5 motorun gücünü 20 bg, torkunuysa 40 Nm artıran Polestar performans kiti 203 bg’lik 2.0T benzinli motordaysa 37 bg güç ve 20 Nm tork artışı sağlıyor. Böylece 2.0T motorun gücü 240 bg'ye maksimum torkuysa 320 Nm’ye ulaşıyor. Polestar performans yazılımının tavsiye edilen satış fiyatı 2.200 TL + KDV olarak belirlenmiş.

ÇOK OKUNANLAR