SEKTÖREL › Yağız Hırvatistan yolcusu...

Yağız Hırvatistan yolcusu...

03 Aralık 2012 / 21:30 Yağız Avcı, dünyanın çeşitli ülkelerinden şampiyon pilotların karşılaştığı International Winners Championship'e davet edildi

Yağız Hırvatistan yolcusu...
Yağız Avcı-Bahadır Gücenmez ikilisi 7 Aralık Cuma akşamı Çırağan Sarayı’nda düzenlenecek olan FIA Gala Gecesi’nde, kazandıkları 2012 Doğu Avrupa Ralli Kupası ödülüne kavuşacaklar. Yağız, ertesi sabah ise başka bir önemli organizasyon olan IWC için Hırvatistan’a uçacak.

8 Aralık Cumartesi günü saat 14.00’de başlayarak 24.00’deki ödül töreniyle son bulacak olan International Winners Championship, 10.000 kadar seyircinin katılımıyla Hırvatistan’da Zagreb Arena Hall'de oluşturulan özel parkurda gerçekleştirilecek. Farklı ülkelerden birçok ralli, tırmanma ve pist şampiyonu pilotun katılacağı organizasyonda, pilotlar elemeler ve finallerde farklı otomobiller ile yarışarak birbirlerine üstünlük sağlamaya çalışacaklar.

Yağız bu önemli haftasonu öncesinde; “Uluslararası arenada iki önemli organizasyon bizi bekliyor. Bunlarda ilki bizim için çok anlamlı olan Doğu Avrupa Ralli Şampiyonluğu ödülümüzü alacağımız FIA Ödül Töreni. Burada dünyanın en önemli motorsporları karakterleriyle birlikte ödül alacak olmak çok güzel ve unutulmayacak bir anı olacak. Ertesi gün ise diğer önemli bir organizasyonda ülkemizi temsil etmek için Hırvatistan’a gidiyorum. Orada diğer ülkelerden önemli isimlere karşı elimden gelenin en iyisini yaparak iyi bir sonuç almaya çalışacağım.” açıklamasını yaptı.

ÇOK OKUNANLAR