SEKTÖREL › Yeni Audi A3'ün fiyatı açıklandı...

Yeni Audi A3'ün fiyatı açıklandı...

11 Ekim 2012 / 01:31 Doğuş Otomotiv-Audi, yeni nesil premium kompakt modelinin Türkiye fiyatını açıkladı...

Yeni Audi A3'ün fiyatı açıklandı...
Audi, yeni A3 modelini Göcek'te düzenlediği bir aktiviteyle basına tanıttı. Kapılarını 1 Kasım tarihinde açacak İstanbul Autoshow'da sergilenecek olan yeni A3'ün Türkiye fiyatları da bu özel aktiviteyle açıklandı. Ülkemize 122 beygir gücünde 1.4 TFSI ve 105 beygirlik 1.6 TDI motor seçenekleriyle giriş yapacak olan otomobil ilk etapta 3 kapılı olarak satılacak. 3 kapılı A3 Coupe'yi önümüzdeki yılın ilk yarısında, performalı S3 versiyonu ve 5 kapılı Sportback gövde tipi izleyecek. Yılın son çeyreğindeyse A3 Sedan ile tanışmış olacağız.

Yeni A3'ün 1.4 TFSI motor seçeneğinin manuel şanzımanlı versiyonu için 25.707 Euro'luk bir fiyat etiketi belirlenmiş. Otomatik şanzımanlı A3 1.4 TFSI Attraction S tronic'in fiyatıysa 28.294 Euro olarak açıklanıyor.

Yeni Audi A3 ile ilgili daha kapsamlı bilgileri, Doğuş Otomotiv-Audi Genel Müdürü Gino Bottaro'nun açıklamalarını ve markanın Pazarlama Müdürü Mustafa Murat Uluer ile gerçekleştirdiğimiz özel röportajı önümüzdeki günlerde Ajansotomobil'den okuyabilirsiniz...

ÇOK OKUNANLAR