SEKTÖREL › Yeni Clio ve iki dünya prömiyeri!

Yeni Clio ve iki dünya prömiyeri!

25 Ekim 2012 / 02:34 İstanbul Autoshow'da yeni Clio ile ilgi toplayacak olan Renault, ayrıca iki de dünya prömiyeri gerçekleştirecek

Yeni Clio ve iki dünya prömiyeri!
Renault, ilk kez Türkiye’de iki yeni modelinin dünya prömiyerini gerçekleştirmeye hazırlanıyor! Makyajlı Fluence ve yeni Symbol İstanbul Autoshow’da Türkiye’den dünyaya tanıtılacak. Renault markasının yeni tasarım kimliğini yansıtan modellerinin tanıtımı, Renault Tasarım Direktörü Laurens Van den Acker ve Euromed Bölge Başkanı Jean-Christophe Kugler’in katılımıyla İstanbul’da gerçekleştirilecek.

10 Ekim’de Türkiye’de satışa sunulan, Renault’nun yeni kimliğinin ve yeni tasarım anlayışının ilk temsilcisi olan yeni Clio da İstanbul Auto Show’da otomobilseverlerle buluşuyor.  Yeni Clio büyük beğeni toplayan yeni tasarımının yanısıra, kişiselleştirme imkanı ve yepyeni teknolojik özellikler ile dikkat çekiyor. Bu özelliklerinin yanısıra, Clio segmentinde giriş seviyesindeki en donanımlı araç olma özelliği ile de öne çıkıyor. 

Renault Tasarım Direktörü Laurens van den Acker’in Yeni Clio için ilham aldığı konsept tasarım DeZir de otomobilseverlerin ilgisini toplayacak. Yeni Renault kimliğini yansıtan çizgiler, DeZir’den sonra ilk defa bir seri üretim modelinde, Yeni Clio’da uygulanıyor.

Renault, herkes için kullanımda sıfır salımlı ulaşım olanağının sunulmasını sağlayan tek çözüm olan %100 elektrik motorlu araç modellerini de Autoshow 2012’de otomobilseverlerle buluşturuyor. Türkiye’de satışı devam eden Fluence Z.E.’nin yanısıra herkesin merakla beklediği sıra dışı tasarımı ile ilgi odağı olan şehirli quadricycle (dört tekerlekli küçük taşıt) Twizy de ilk kez Türk otomobil severlerin karşısına İstanbul Autoshow’da çıkacak.

Renault standındaki diğer modellerse; Megane RS Red Bull, yeni Scenic, Megane ailesi, Koleos ve Latitude olacak.
 
Renault Mais Genel Müdürü İbrahim Aybar “Renault olarak Türkiye’de ilk kez dünya prömiyeri gerçekleştirmenin heyecanı ve gururunu yaşıyoruz. Üstelik bir değil iki model için, hem de Türkiye’nin en çok tercih edilen, podyumdaki iki modeli! Yeni Fluence ve Yeni Symbol İstanbul Autoshow vesilesi ile ilk defa Türkiye’den dünyaya tanıtılıyor... Renault değişiyor! Markamızın Tasarım Rönesansı’nı yansıtan, geçtiğimiz ay satışa sunduğumuz ve tüketicinin büyük ilgi ve beğenisini kazanan yeni Clio’yu da tüketiciyle buluşturmanın coşkusunu yaşıyoruz. Konsept model DeZir, devrimsel nitelikteki yepyeni elektrik motorlu araç teknolojisinin iki örneği Fluence Z.E. ve Twizy, ayrıca diğer tüm yenilikler ve Renault standında sürpriz şovlar Istanbul Autoshow’da otomobilseverlerin ilgisini çekecek...”  dedi.  

ÇOK OKUNANLAR