SEKTÖREL › Yeni Peugeot Expert Traveller Türkiye'de...

Yeni Peugeot Expert Traveller Türkiye'de...

23 Ekim 2017 / 01:01 Yeni Peugeot Expert Traveller, 9 kişilik kapasitesiyle Combispace sınıfına iddialı bir giriş yapıyor

Yeni Peugeot Expert Traveller Türkiye'de...

Peugeot binek otomobil ürün gamını yeni Peugeot Expert Traveller ile genişletiyor. Güçlü ve şık bir tasarım sunan Peugeot Expert Traveller 5,30 metrelik bir uzunluğa sahip. Bu sınıfta nadir görülen 1.9 metrelik tavan yüksekliği ile kapalı otoparklara girme avantajı sunan otomobilin, şehir içi de dahil günlük kullanım şartlarında rahat bir sürüş sunduğu açıklanıyor.

Peugeot tasarım bölümü, markanın binek ve SUV modellerinin yeni tasarım dilini Expert Traveller'a da taşımış. Böylece güçlü ve zarif hatlara sahip bir tasarım elde edilmiş. Modüler EMP2 platformundan yararlanılarak geliştirilen yeni şasinin de; üstün sürüş özellikleri ile verimli ve sınıf rekortmeni tüketim değerlerini beraberinde getirdiği açıklanıyor.

Expert Traveller, modern teknolojinin bütün nimetlerinden yararlanan 2.0 BlueHDi Euro6 motorlar ile sunuluyor. 2.0 BlueHDi, EAT6 tam otomatik şanzımanla kombine edilen 180 bg ve manuel şanzımanla kombine edilen 150 bg olmak üzere iki farklı güç seçeneğine sahip.

9 koltuğa kadar farklı oturma kombinasyonlarına sahip iç mekanı ve benzersiz zengin ekipman seviyesiyle dikkat çeken Peugeot Expert Traveller 133.000 TL’den başlayan fiyatlarla Ekim ayı itibariyle Türkiye’de satışa sunuldu.

78e2e7f5bf949c61daf0a4405e330e45_0.jpg

ÇOK OKUNANLAR