SEKTÖREL › Yeni Suzuki Swift satışta...

Yeni Suzuki Swift satışta...

18 Mart 2012 / 00:40 Suzuki'nin makyajlanmış gibi görünse de aslında yenilenen Swift modeli satışa sunuldu

Yeni Suzuki Swift satışta...
Suzuki’nin küçük sınıf hatchback modeli Swift'in yeni nesli Türkiye pazarına sunuldu. 3850 mm uzunluğa, 1695 mm genişliğe ve  1510 mm yüksekliğe sahip olan yeni Swift'te 94 bg gücünde 1.2 litrelik benzinli motor görev yapıyor. Yakıt konusunda bir hayli cimri olduğu açıklanan otomobilin manuel şanzımanlı versiyonunun 100 km'de ortalama 4.4 litre yakıt tükettiği belirtilmekte. Otomatik şanzımanlı Swift'in ortalamasıysa 5.6 lt/100 km olarak veriliyor.

Yeni Swift, klima, yol bilgisayarı, direksiyondan kumandalı müzik sistemi, 4 hoparlör, 2 tweeter, USB girişi, CD/MP3 çalar, 16’’ alüminyum alaşımlı jantlar, halojen multireflektörlü farlar, ön ve arka elektrikli camlar ve elektrik kumandalı yan aynalar gibi donanımları standart olarak sunuyor. Bunun yanında otomobil  güvenlik özellikleriyle de dikkat çekmekte. ESP donanımının yanı sıra, ön-yan-perde ve diz hava yastıklarını standart olarak sunan yeni Swift, Euro NCAP testlerini başarıyla geçerek 5 yıldız ile ödüllendirildi.

Manuel şanzımanlı versiyonu 33.356 TL, otomatik vites seçeneğiyse 36.657 TL'lik fiyat etiketleri taşıyan yeni Swift’e Koç Tüketici Finansmanı tarafından sağlanan tüketici kredisiyle 13.356 TL peşinat ile 60 ay vade ve 484 TL aylık taksitle sahip olma fırsatı sunuluyor.

Murat Aydın: “Yenilenen Swift, Suzuki’nin yükselen yüzünü temsil ediyor”
Suzuki Türkiye Genel Müdürü Murat Aydın, Suzuki’nin B Hatchback segmentideki güçlü modeli “Yeni Swift” ile ürün gamını güçlendirdiğini ve artık pazarda çok daha iddialı bir konuma geldiğini ifade etti. Murat Aydın sözlerine şöyle devam etti: “2012 yılı içinde enerjik çalışma tempomuz ile Suzuki Türkiye olarak tüketicilerimize çok daha yakın olacağız. Yaratıcı çalışmalar ortaya koyarak daha iyi hizmet üreteceğiz. Suzuki’nin pazar payını büyütmeyi amaçlıyoruz.” dedi.

ÇOK OKUNANLAR