YENİ MODELLER › 2014 Renault Megane (Makyaj)

2014 Renault Megane (Makyaj)

04 Aralık 2013 / 09:31 2014 yılında makyajlı olarak satışa sunulması beklenen Renault Megane, tüm versiyonlarıyla karşınızda...

2014 Renault Megane (Makyaj)

Markanın Fluence modeline yaptığı makyajdan sonra Megane modelinde bu geliştirmeyi ne zaman yapacağı merak ediliyordu. Markadan yapılan açıklamaya göre Megane modelinin makyajlı hâli 2014 yılının ilk ayında İngiltere ve Fransa'da satışa sunulacak. 

Megane 3 farklı gövde tipi ile satılan model. Hatchback, coupe ve station wagon Megane'ın gövde tipi seçenekleri. Üç gövde tipinde de yapılacak olan yenilenme sayesinde otomobiller ön ızgaranın ortasında daha büyük Renault logosu ile fark edilecek. Yenilenen ön tampon tasarımında gündüz farları da düşünülmüş.

Makyaj Megane için sadece dış tasarımla sınırlı kalmamış durumda. Otomobilim motor seçenekleri arasında da farklılıklar olmuş. Yeni Megane'lar da 1.5 litrelik dizel motorlar olmayacak bunun yerine 1.6 litre 108 bg gücünde dizel motor olacak. Ayrıca güncel Megane'dan tanıtığımız 1.6 litrelik 130 bg gücündeki dizel motoru da opsiyon listesinde yer alacak.

 

ÇOK OKUNANLAR