YENİ MODELLER › Alfa Romeo'da köklü değişim başlıyor!

Alfa Romeo'da köklü değişim başlıyor!

05 Kasım 2013 / 08:55 Gulia modeliyle marka, modellerinin yeni tasarımları hakkında fikir verecek.

Alfa Romeo'da köklü değişim başlıyor!

Fiat Chrysler Grubu global tasarım sorumlusu Lorenzo Ramaciottiyenilenen Gulia'nın markanın sahip olduğu tasarım çizgisini kökten değiştireceğini savundu.

Global tasarım sorumlusu Ramaciotti markanın tasarım konusundaki kalıplarının ne kadar sabit ve değişkenliğe kapalı olduğunu şu sözleri ile anlattı, "Alfa Romeo, birebir tasarımlarda oldukça zorlanır" dedi ve ekledi, "Gulia'nın tasarımı oldukça dikkat çekici ama bu tasarıma geçmek için belirli bir test süremiz var." Markanın planlarına göre Gulia Avrupa otomobil pazarına 159'un yerini alarak giriş yapacak. Ayrıca Ramaciotti, bu değişimin bu kadar geç olmasının sebebini ise Fiat Chrysler ortaklığının olması diye nitelendirdi.

Markanın küresel anlamdaki satış ve pazarlama planı için Gulia'nın rolü oldukça fazla olacak ve marka Gulia'yı Amerika'ya da satmayı planlıyor. Avrupa pazarına satışa sunulması planlanan Gulia, 4C'de kullanılan 1.75 litrelik motora sahip olurken Amerika pazarında satılması planlanan Gulia, Chrysler'in V6 Pentastar motoruna sahip olacak.

Marka, Gulia'nın tasarım ve alt yapısının şekillendireceği bir yenilenme planına sahip ve bu planın meyvelerini tüketicilerin yemesi için en yakın tarih olarak 2015 yılı seçilmiş...

ÇOK OKUNANLAR