SEKTÖREL › Arteon'un 1.5 TSI motor seçeneği Türkiye'de...

Arteon'un 1.5 TSI motor seçeneği Türkiye'de...

17 Aralık 2017 / 21:23 Volkswagen Arteon'un 1.5 litrelik TSI motor seçeneği ülkemizde satışa sunuldu...

Arteon'un 1.5 TSI motor seçeneği Türkiye'de...

Türkiye pazarına ilk etapta 150 ve 240 bg gücünde iki farklı versiyonu bulunan 2-litrelik TDI dizel motor seçeneğiyle sunulan Volkswagen Arteon, dizellerin ardından benzinli motor seçeneğine de kavuştu. Arteon’un DSG şanzımanla kombine edilen 1.5 litrelik yeni TSI motoru, 150 bg güç ve 250 Nm torka sahip. Motorda, yüksek güce ihtiyaç duyulmayan durumlarda dört silindirden ikisini devre dışı bırakan Aktif Silindir Yönetimi (ACT) sistemi de bulunuyor.

Yeni Arteon 1.5 TSI ACT 150 bg DSG, ‘Elegance’ ve ‘R-Line’ olmak üzere 2 farklı donanım seviyesiyle sunuluyor. Elegance ve R-Line donanım seviyelerinde standart olarak 19 inçlik alüminyum alaşımlı jantlar, dinamik viraj farı özelliğine sahip LED “High” ön farlar, dinamik sinyale sahip LED stop lambaları, kolay açılır / kapanır bagaj kapağı, anahtarsız giriş ve çalıştırma, Alcantara/ Vienna döşemeye sahip koltuklar, Dijital Gösterge Paneli “Active Info Display”, progresif direksiyon ve 3 renkli ambiyans aydınlatma sunuluyor. R-Line donanım seviyesi Elegance'dan farklı olarak daha sportif tasarım öğelerine sahip.

20 inçlik alüminyum alaşımlı jantlar, geniş yüzeye sahip panoramik açılır cam tavan, 14 yöne elektrikli olarak ayarlanabilen ön koltuklar ile sürücü koltuğunda masaj özelliği, ısıtmalı direksiyon ve çift renkli nappa deri döşeme diğer opsiyonel donanım seçenekleri arasında.

Arteon 1.5 TSI ACT 150 bg DSG, R-Line ve Elegance donanım seviyelerinde 235.300 TL’den başlayan fiyatlarla satılıyor.

 

ÇOK OKUNANLAR