SEKTÖREL › Audi, Nisan'ı da ödüllerle geçirdi

Audi, Nisan'ı da ödüllerle geçirdi

11 Mayıs 2013 / 13:37 Geçen aylarda Avrupa ve Amerika’dan pekçok ödül alan Audi, Nisan'da da ödüllere layık görüldü

Audi, Nisan'ı da ödüllerle geçirdi
Audi, ödüller toplamaya devam ediyor. Marka, "Yılın Filo Otomobili" ödülü oylamasında üç dalda birinciliğe değer görüldü. "Firmenauto" dergisi okuyucuları; kullanışlılık, konfor ve ekonomi kriterlerine göre dokuz kategoride toplam 62 modeli değerlendirdi. Tanınmış 270 filo uzmanı "Küçük Otomobil", "Orta-Boy" ve "Küçük ve Kompakt SUV" kategorilerinde birinciyi oybirliğiyle seçti: A1 Sportback, A4 Avant ve Q5 oylamayı en üst sırada tamamlayarak ödüle hak kazandılar. Yılın Filo Otomobili ödülleri "Firmenauto" dergisi ve Dekra tarafından veriliyor.

"forum! Marktforschung" isimli pazar araştırma kuruluşu ile Almanya Kalite Derneği de (DGQ), Audi'yi "Büyük Şirketler" (500'ün üzerinde çalışana sahip şirketler) kategorisinde genel klasman birincisi ve aynı zamanda otomobil sektöründe birinci olarak seçti. Deutschlands Kundenchampions 2013 ve Deutschlands Mitarbeiterchampions 2013 (Almanya'nın Çalışanlara Göre Şampiyonları) araştırmalarına 100'ün üzerinde şirket katılmıştı.

Audi'ye bir diğer ödül de Auto Bild'den geldi. Aralarında Almanya, Avusturya ve İsviçre'nin de bulunduğu 15 Avrupa ülkesinden 200 bin Auto bild okuyucusu en güzel otomobilleri seçti ve A3 Sportback, "Küçük ve Kompakt Otomobil" sınıfında birinciliği aldı.

Auto Zeitung okuyucuları arasında yapılan oylamadaysa Audi, art arda dokuzuncu kez en başarılı marka seçildi. "Auto Zeitung" okuyucuları, 45 otomobil markasının imajını değerlendirdiler. Audi; "En İyi Üretim Kalitesi", "En Cazip Marka", "Kalite", "Motorsporlarında Başarı" ve hatta "En İyi Reklam" da dâhil olmak üzere toplam dokuz dalda birinciliğe hak kazandı.

ÇOK OKUNANLAR