
Audi'ye ödül yağmuru...
18 Mart 2015 / 08:38 Audi, 2015 yılının ilk iki ayında birçok prestijli ödüle layık görüldü...

2015 yılının ilk 2 ayında, inovatif teknolojileri, tasarım felsefesi ve ürün kalitesiyle dünyanın birçok ülkesinde prestijli ödüllere layık görülen Audi'ye ilk ödül İngiltere’den geldi. İngiliz “What Car? Dergisi tarafından verilen yılın otomobilleri ödüllerinde, Audi TT “En İyi Coupe”, A3 Sportback e-tron, “En İyi Elektrikli Araç" ve A3 Cabriolet de “En İyi Cabriolet” kategorilerinde yılın en iyi otomobilleri seçildi.
Marka aynı zamanda dünyaca ünlü tasarım ödülleri, “iF Design Awards”dan da 16 ödül ile döndü. İlk kez Cenevre Otomobil Fuarı’nda tanıtılan ve Audi’nin gelecekteki tasarım dilini yansıtan Audi Prologue Avant konsept otomobili, tasarımıyla ödüle kayık görüldü.
Audi Teknolojileri “Geleceğin Ürünleri” seçildi
ABD’de verilen üç prestijli ödül de Audi’ye gitti. Ünlü bilim dergisi Popular Science Dergisi, Audi’nin Sanal Cockpit ve MMI mültimedya sistemini, “Geleceğin Ürünleri” olarak gösterdi. Amerikan Tüketici Raporu (US Consumer Report) da, tüketicilerden gelen 4 milyon oy ile Lüks Otomobil Dalı’nda, Audi A6’yı en güvenilir araç seçti. Washington merkezli saygın haftalık haber dergisi U.S News’in 2015 Yılın En İyi Otomobilleri Ödülü’nde “Premium Küçük Otomobil” kategorisinde, yılın otomobili A3 oldu.
Audi, anavatanı Almanya’da da iki büyük ödüle layık görüldü. Almanya genelinde araç muayene hizmeti veren DEKRA’nın her yıl yayınladığı ve 15 milyon otomobilin araç muayene verilerinin değerlendirilmesiyle belirlenen Kullanılmış Araç Raporu’nda A1 mini ve küçük otomobil kategorisinde rakiplerini geride bırakarak, en iyi otomobil seçildi. Alman otomotiv dergisi Auto Zeitung ise editörlerinin ve okurlarının oylarıyla, Audi’yi “Multimedya ve Bağlantı (Connectivity)” kategorisinde, yılın en iyi otomotiv markası seçti.
-
Tamamen elektrikli yeni CLA Türkiye'de...
Görkemli bir lansmanla Türkiye pazarına giren elektrikli CLA, 4.690.000 TL'lik fiyat etiketi taşıyor
-
Mazda artık Doğan Trend Otomotiv'e emanet
Doğan Trend, Mazda ile hizmet anlaşması imzalayarak Türkiye’deki servis ağı yönetimini üstlendi
-
Toyota'nın geleceği Japonya'da sahne aldı
Toyota, Japonya Mobilite Fuarı’nda birçok konsept sergiledi. Corolla Concept de bunlar arasındaydı























FERRARI SF90 XX STRADALE FIORANO'DA!
AUDI ACTIVESPHERE CONCEPT
550 BEYGİR GÜCÜNDE YENİ BMW M3 CS