KAMPANYALAR › BMW May Fest'de premium fırsatlar...

BMW May Fest'de premium fırsatlar...

11 Mayıs 2013 / 02:08 Borusan Otomotiv, bu yıl üçüncüsünü düzenlediği BMW May Fest ile avantajlı seçenekler sunuyor

BMW May Fest'de premium fırsatlar...
Borusan Otomotiv, BMW May Fest süresince yüksek donanımlara sahip Special Edition otomobillerine çok avantajlı seçeneklerle sahip olma fırsatı sunuyor. BMW 1-serisi; Black Edition, M Sport Edition ve Connected Edition olmak üzere 3 farklı seçenekle sunuluyor. Mayıs ayı boyunca 5.000 TL peşin, 72 aya varan vade ve aylık 720 TL taksit seçenekleriyle BMW 1-serisi sahibi olmak mümkün.

BMW 316i modellerindeyse M Pack Edition donanım paketi sunuluyor. Bu pakette otomobilin sportif görünümü, mavi renk M fren kaliperler ile 18 inçlik alüminyum alaşımlı jantlarla tamamlanıyor. M Pack edition, alkantra döşemeli spor koltuklar, M deri direksiyon, açılır tavan, geri görüş kamerası, xenon farlar, bluetooth ve USB gibi zengin bir donanım sunuyor.

BMW 5-serisinde 69.900 Euro'luk bir fiyat etiketi taşıyan 520d Silver Edition ise metalik titanyum gümüş renk ve karartılmış arka camlar ile sunuluyor. Bir başka seçenek olan BMW 520d Special Edition, metalik gövde rengi, soft close özellikli kapılar, geri görüş kamerası, elektrikli ve ısıtmalı hafızalı koltuklar gibi donanımları ile daha fazla konfor isteyenlerin ilgisini çekiyor. 525d xDrive Luxury Edition ise daha fazla beygir gücü, daha fazla tork ve dört çeker isteyenler için zengin bir donanım listesi oluşturuyor. Metalik gövde rengi, gerçek deri döşeme, ahşap iç kaplama, individual alüminyum dış kaplama, gelişmiş gösterge paneli, soft close özellikli kapılar, elektrikli ve hafızalı koltuklar, geri görüş kamerası ve 18” jantlar gibi donanımlarla geliyor.

BMW May Fest’e Özel Satış Sonrası Ayrıcalıkları.
BMW May Fest süresince Borusan Otomotiv Yetkili Servisleri müşterilerine ücretsiz klima kontrolü fırsatı sunuyor. Üstelik kontrol neticesinde klima ile ilgili bir işlem yapılması gerektiği tespit edildiği takdirde gerekli işlemler %15 indirim avantajı ile yapılıyor ve işlem yaptıran müşterilere orijinal BMW İç Mekan Temizleyicisi hediye ediliyor. Ayrıca orijinal aksesuarlarda %15 indirim avantajı da BMW May Fest boyunca BMW sahiplerini bekliyor.

ÇOK OKUNANLAR