KAMPANYALAR › Borusan Oto’da BMW Premium Selection’a özel sıfır faiz fırsatı!

Borusan Oto’da BMW Premium Selection’a özel sıfır faiz fırsatı!

21 Mart 2016 / 00:44 31 Mart’a kadar sürecek olan kampanyada müşterilere 40.000 TL kredide 12 ay sıfır faiz imkanı sunuluyor

Borusan Oto’da BMW Premium Selection’a özel sıfır faiz fırsatı!

BMW satış ve satış sonrasını hizmetlerini Türkiye çapında başarıyla sürdüren Borusan Oto, kullanılmış otomobillerde sıfır faiz imkanı sunuyor. Lüks segment kullanılmış otomobil satışlarında söz sahibi olan Borusan Oto’nun Mart ayı kampanyasında, BMW Premium Selection otomobillerde 40.000 TL kredi kullanımında 12 ay sıfır faiz, 80.000 TL kredi kullanımında ise 12 ay yüzde 0,71 faiz, 24 ay yüzde 1,02 faiz imkanı uygulanıyor.

BMW Premium Selection sertifikalı otomobiller 24 ay garantili olarak satışa sunuluyor. Bu araçlar Borusan Oto uzmanları tarafından gerçekleştirilen kapsamlı görsel ve teknik denetim işlemlerinin ardından, yüzde 100 premium kalite ve kesin güvenilirlik anlamına gelen BMW Premium Selection sertifikasını almaya hak kazanıyor. Bu sertifikaya sahip araçlar için ayrıca 7 Gün/500 km için değişim garantisi veriliyor.

Borusan Oto, www.borusanoto.com web sitesi üzerinden tüm kullanılmış otomobil parkını fotoğraflı ve videolu olarak ister bilgisayar, ister tabletler veya cep telefonlarından takip edilecek biçimde sergiliyor.

Haber: Ege Geçyatan

ÇOK OKUNANLAR