SEKTÖREL › Camaro, 95 bin Euro'dan başlıyor!

Camaro, 95 bin Euro'dan başlıyor!

27 Ocak 2012 / 19:17 Merakla beklenen Camaro, coupe ve cabrio versiyonlarıyla Chevrolet bayilerindeki yerini aldı

Camaro, 95 bin Euro'dan başlıyor!
Chevrolet markasının ikonik spor modeli Camaro, hem Coupe hem de Cabrio versiyonlarıyla Türkiye pazarına girdi. 95.000 Euro’dan başlayan fiyatlarla sunulan Camaro'da 432 bg güç ve 569 Nm tork üreten 6.2 litrelik V8 motor görev yapıyor. Camaro'nun 6-ileri otomatik şanzımanındaysa güç ve tork değerleri 405 bg ve 556 Nm olarak veriliyor. Camaro, GM Aktif Yakıt Yönetim sistemi ile düşük yük şartlarında sadece dört silindir kullanabilme özelliğine sahip.

Elektronik Stabilite Kontrol Programı (ESC) ve çekiş kontrolünün standart donanım olarak geldiği Chevrolet Camaro’da, daha yüksek performanslı kullanım için bir spor modu da bulunuyor. Ayrıca 6-ileri manuel şanzıman'a sahip olan Camaro, sürekli olarak hızlı kalkış sağlayan bir kalkış kontrolüne de olanak tanıyor. Dört pistonlu alüminyum Brembo kaliperlere ve havalandırmalı disklere (355/365 mm) sahip olan Camaro, çift kademeli ön hava yastıkları, ön koltuğa monte edilmiş boyun hava yastıkları ve tüm yolcular için perde hava yastıklarını içeren kapsamlı güvenlik özelliklerini de beraberinde getiriyor.

Chevrolet Türkiye Genel Müdürü Tolga Atmaca “Camaro zaten dünya çapında efsanevi bir model. Dolayısıyla Chevrolet Camaro’nun satışı bizim için de heyecan verici bir süreç. Şu anda 11 adet Chevrolet Camaro satış ve satış sonrası hizmet verecek bayiliğimiz bulunuyor. Efsanevi Chevrolet Camaro’nun da pazara sunulması ile otomobil pazarında yeni bir segmente hitap ediyor olacağız. Chevrolet Camaro’nun Türkiye pazarına geleceğini duyurduğumuz ilk andan bu yana modelimize ilgi büyük” dedi.

ÇOK OKUNANLAR