SEKTÖREL › Central, günlük kiralamada liderlik hedefliyor

Central, günlük kiralamada liderlik hedefliyor

16 Aralık 2011 / 00:33 Operasyonel araç kiralama firması Central Fleet Services, günlük kiralamadaki iddiasını artırıyor

Central, günlük kiralamada liderlik hedefliyor
Bundan 10 yıl önce kurulan ve 2010 yılsonu değerlendirmesinde Uluslararası Japan Credit Rating Agency JCR – Eurasia Rating değerlendirme kuruluşundan aldığı BBB+ notuyla, operasyonel kiralamada JCR – ER tarafından denetlenen tüm firmalar arasında ilk sırada yer alan, 2011’in ilk yarısından itibarense durağan olan görünümü pozitife yükseltilen Central Fleet Services, operasyonel kiralamanın yanısıra, Central Rent a Car şirketiyle günlük kiralama da gerçekleştiriyor. Firma, operasyonel kiralamada 3300, günlük kiralamadaysa şu an için 600 araçlık filoyla hizmet veriyor.

Firmanın hedeflerinin ve gelecek dönem projelerinin anlatıldığı basın toplantısında konuşan Central Fleet Services Genel Müdürü Nora Paşalı, şirketin günlük araç kiralama filosunu Mart ayına kadar 1000 adede çıkarmayı planladıklarını belirtirken, bu alanda 3 yıl içerisinde liderlik hedeflediklerini de dile getirdi.

Central, sektöre getirdiği yenilikleri “A Brand New Rent a Car Experience”, “Yepyeni bir Araç Kiralama Deneyimi” sloganıyla tanımlıyor. Central Rent a Car, senede iki defa değiştirdiği son model ve 15.000 km’den az kullanılmış Volkswagen araçlarıyla hizmet veriyor. Güncel olarak üst sınıf BMW modellerini de kısa dönem araç kiralama filosuna katan markanın 13 ofisi bulunuyor. Bunun yanında firma, Mart ayına kadar 2 farklı şehirde daha hizmet vermeye başlayacak. 

ÇOK OKUNANLAR