KONSEPT › Chery teknolojik konseptiyle geleceğe ışık tutuyor

Chery teknolojik konseptiyle geleceğe ışık tutuyor

24 Ekim 2022 / 01:09 Chery, yeni vizyon konsept aracı GENE’yi Yaoguang 2025 Chery Teknoloji Günü'nde tanıttı

Chery teknolojik konseptiyle geleceğe ışık tutuyor

Çinli otomobil markalarının öncüsü olan Chery gelişmeye devam ediyor. Markanın Yaoguang 2025 Chery Teknoloji Günü'nde tanıttığı ve vizyon konsepti olarak dikkat çeken GENE, güç kaynağı olarak elektrik enerjisi ve güneş enerjisini birlikte kullanmasıyla dikkat çekiyor. GENE konsepti çok sayıda yenilikçi teknolojiyle donatılmış.

ae5efdd886a131aebb7d470df0b0333c_1.jpg

GENE, Chery'nin gelecekteki tasarım dili için önemli bir adım olarak gösteriliyor. 5 metre uzunluk, 2 metre genişlik ve 1,75 metre yüksekliğinde bir SUV olan GENE, arkadan menteşeli kapılara, elektrikli sürgülü bagaj kapağına ve ayrıca iki drone ile elektrikli kaykaylara sahip. Bunun dışında araçta dört adet geniş koltuk bulunuyor. Her bir koltuk kaydırılıp döndürülebiliyor. Kokpiti, 27 inç büyüklüğünde kavisli bir kumanda ekranı domine ediyor.

ae5efdd886a131aebb7d470df0b0333c_0.jpg

Chery ayrıca görsel tasarım açısından, yeni konsept araç için karakteristik bir logo oluşturmak üzere sembolizasyon yoluyla temel logo olarak “Chery Ring” unsurunu geliştirmiş. “Chery Ring” unsuru sadece bir logo olmakla kalmıyor, aynı zamanda farlar, radar, yan aynalar, elektrikli kapı kolu, stop lambası ve arka logoda kullanılarak görünüm teknolojisine kapsamlı bir şekilde nüfuz ediyor. 

Chery Foto Galeri Tüm Chery Foto Galerileri
ÇOK OKUNANLAR