SEKTÖREL › Chevrolet Malibu Avrupa yolları için hazır!

Chevrolet Malibu Avrupa yolları için hazır!

08 Mart 2012 / 01:41 Cenevre Otomobil Fuarı’nda tanıtılan yeni Malibu 2012 ilkbaharında Avrupa’da satışa sunuluyor

Chevrolet Malibu Avrupa yolları için hazır!
Chevrolet, yeni sedanı Malibu ile portföyünü genişletiyor. Malibu, 2012 ilkbaharında, 167 bg gücünde 2.4 litrelik benzinli motor seçeneği ile Avrupa’da ilk kez satışa sunuluyor. Yılın ikinci yarısında 160 bg’lik 2-litre dizel motor seçeneğiyle de sunulmaya başlanacak otomobil, Türkiye pazarına da 2012 yılının ikinci yarısında, Avrupa ile eşzamanlı olarak girecek. Malibu’nun  her iki motor seçeneği de 6-ileri manuel ya da otomatik vites seçenekleriyle alınabilecek.

Malibu, Avrupalı sürücülerin ihtiyaç ve tercihlerini karşılayacak şekilde tasarlanmış. ABS, Çekiş Kontrol Sistemi (TC), Elektronik Stabilite Kontrolü (ESC), Viraj Fren Kontrolü (CBC), Elektronik Fren Kuvveti Dağıtım Sistemi ve Fren Destek Sistemi gibi özellikler içeren yeni Chevrolet Malibu, Avrupa Yeni Otomobil Değerlendirme Programı (EuroNCAP) tarafından en yüksek puan olan beş yıldız ile ödüllendirildi. Altı hava yastığı, üç noktalı emniyet kemerleri ve aktif koltuk başlıkları standart güvenlik özellikleri olarak sunuluyor. Segmentinin en güvenli otomobillerinden Malibu, hem kaza önleyici aktif güvenlik özelliklerine, hem de kaza durumunda araçta bulunanları ve yayaları koruyan pasif güvenlik özelliklerine sahip.

Chevrolet Avrupa’nın Başkanı ve Genel Müdürü Susan Docherty: "Malibu bizim yeni Chevrolet amiral gemimiz ve genişleme planımızda yeni bir adımdır. Bu model, şık tasarımı, konforu ve sahip olduğu güvenlik özellikleri ile segmentindeki Avrupalı otomobillere zarif bir alternatif arayan müşteriler için harika bir paket sunuyor" dedi.

ÇOK OKUNANLAR