YENİ MODELLER › Dizel Accent Blue'ya çift kavramalı şanzıman!

Dizel Accent Blue'ya çift kavramalı şanzıman!

12 Nisan 2015 / 18:24 Hyundai Accent Blue'nun dizel-otomatik seçeneği artık çift kavramalı şanzıman ile sunuluyor

Dizel Accent Blue'ya çift kavramalı şanzıman!

Hyundai akıcı tasarımı, zengin donanımı ve güvenlik ile konfor özellikleriyle öne çıkan modeli Accent Blue’yu, daha ekonomik ve daha performanslı hale getiren 136 bg gücündeki 1.6-litre dizel motoru ve 7-ileri DCT şanzımanıyla satışa sundu. Rekabetçi motorları ve şanzıman seçenekleriyle segmentindeki en iddialı aile otomobillerinden bir tanesi olarak dikkat çeken Accent Blue, bir önceki 1.6-litre dizel motoruna göre yüzde 20’ye varan yakıt ekonomisi sunuyor.

Accent Blue’nun iç mekanında kullanılan dokunmatik ekranlı navigasyon ve multimedya sistemi, parlak siyah ve metalik renkler ile birlikte otomobile yenilikçi ve teknolojik bir görünüm kazandırıyor. 7-ileri DCT şanzıman seçeneği ile birlikte Yokuş Kalkış Desteği (HAC) ve Supervizyon gösterge paneli de standart olarak sunuluyor.

Gücü 128 bg’den 136 bg’ye çıkarılan yeni 1.6 CRDi motor ile birlikte sunulan çift kavramalı DCT şanzıman seçeneği ise tork konvertörlü klasik otomatik şanzımanlara göre daha ekonomik ve daha sportif bir sürüş imkanı vaat ediyor.

Sadece 1.6 CRDi dizel motorla sunulan DCT şanzıman, önceki dizel motorun otomatik vitesli kombinasyonuyla kıyaslandığında yüzde 20’ye varan yakıt ekonomisi sağlamasının yanında, yumuşak, hızlı ve sessiz vites değişimleri ile sürüş konforunu en üst düzeye çıkarmayı vaat ediyor.

Hyundai Accent Blue, 48.250 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulurken aynı zamanda tüm versiyonlarda geçerli olmak üzere 20.000 TL, 20 ay kredi için 0 faiz imkanı da yeni araç alacaklara avantaj olarak sağlanıyor. Hyundai, Accent Blue’nun tüm donanım seviyelerinde sunmaya başladığı yeni 7 ileri DCT şanzıman ile segmentinde elini güçlendirmeyi hedefliyor.

Haber: Ege Geçyatan

ÇOK OKUNANLAR