YENİ MODELLER › En lüks Mercedes'e ince dokunuş!

En lüks Mercedes'e ince dokunuş!

16 Şubat 2018 / 01:18 Mercedes-Benz S-serisinin Maybach versiyonu artık daha özel detaylar barındırıyor...

En lüks Mercedes'e ince dokunuş!

Mercedes-Benz, Cenevre Otomobil Fuarı'nda makyajlı S-serisi Maybach modelini sergileyecek. Özellikle Rusya, Çin ve Amerika Birleşik devletlerinde başarılı satış adetlerine ulaşan en lüks Mercedes'debir dizi yenilik bulunuyor. 5462 mm'lik uzunluğu ve 3365 mm'lik dingil mesafesi uzun gövdeli bir S-serisinden 20 cm daha fazla olan Maybach, dikey krom şeritlere sahip olan yeni radyatör ızgarası, isteğe bağlı olarak sunulan çift renkli gövdesi ve iç mekandaki seçkin renk kombinasyonları ile artık çok daha seçkin bir görünüme ve kabin ambiyansına sahip.

Gelecekte talep üzerine 9 farklı renk kombinasyonu ile sunulacak olan Maybach S-serisi, tüm koyu renkler için çift şeffaf katlı boya özelliği sunuyor. Piyano cilası efekti ve derinlik hissi yaratan özel cila uygulaması özel eğitimli cila ustaları tarafından el işçiliğiyle yapılıyor. 

20 inçlik yeni tasarımlı jantların üzerinde duran S-serisi Maybach'ın kabini de artık daha prestjli bir ortam sunuyor. İç mekanında Armagnac kahverengi/Siyah ve Savana Beji/Siyah'dan oluşan iki yeni renk kombinasyonu sunan otomobil, özel Nappa deri koltuklarında sunduğu bakır, altın veya platin rengi dikiş seçenekleriyle de etkileyici bir kabine sahip oluyor. S-serisi Maybach özellikle arka koltuklarında üst düzey bir lüks sunmakta.

ÇOK OKUNANLAR