YENİ MODELLER › Fiat Egea Station Wagon artık dizel-otomatik!

Fiat Egea Station Wagon artık dizel-otomatik!

09 Aralık 2016 / 14:53 Egea Station Wagon 1.6-litre dizel motor ve 6-ileri çift kavramalı şanzıman ile tercih edilebiliyor

Fiat Egea Station Wagon artık dizel-otomatik!

Tofaş’ın 1 milyar dolar yatırım sonucunda hayata geçirdiği Egea Projesi’nin üçüncü ürünü Fiat Egea Station Wagon dizel-otomatik seçeneğe kavuştu. Artık 1.6-litre hacimli turbo dizel motor ve 6-ileri DCT çift kavramalı otomatik şanzıman ikilisi ile satın alınabilen otomobil Urban Plus ve Lounge Plus adı ile anılan iki ayrı donanım seçeneği ile sunuluyor. 5 yıl/100.000km garantisi ile dikkat çeken Egea Station Wagon, tanıdık 1.6-litre hacimli Multijet turbo dizel motorundan 120 bg güç ve 320 Nm tork elde ediyor. Fiat’ın 6-ileri çift kavramalı şanzımanı ile bir araya geldiğinde 3.9 lt/100km’lik ortalama yakıt tüketim değeri sunan otomobilin maksimum hızı ise 200 km/s olarak açıklanıyor.

Fiat, dizel-otomatik Egea Station Wagon’un Aralık ayı kampanyası dahilinde yüzde 0,99’luk faiz oranlı kredi kampanyası ile satın alınabildiğini otomobil tutkunları ile paylaşırken, otomobilin yeni versiyonunun başlangıç fiyatını ise 86.900 TL olarak duyuruyor.

Haber: Ege Geçyatan

ÇOK OKUNANLAR