SEKTÖREL › Fiat Panda'nın 4x4 versiyonu da geldi

Fiat Panda'nın 4x4 versiyonu da geldi

03 Aralık 2019 / 18:29 Fiat Panda’nın, dört tekerlekten çekişli versiyonu “Panda Cross 4x4” satışa sunuldu

Fiat Panda'nın 4x4 versiyonu da geldi

Fiat'nın küçük dört çeker modeli Panda Cross 4x4 Türkiye pazarına sunuldu. Şehir içindeki kullanım kolaylığını arazi kabiliyetiyle birleştiren Panda Cross 4x4, 105 bin 900 TL'lik fiyatıyla da Türkiye’nin en ulaşılabilir 4x4 modeli olarak da öne çıkıyor. 

Panda Cross 4x4’ün dış tasarımında; gövde rengi ön-arka tamponlar, gövde rengi yan çıtalar ve çift renkli jantlar göze çarpıyor. Yeni koltuk döşemeleri, deri direksiyon & vites topuzu ve akıllı telefonunuzla entegre edilebilen Uconnect eğlence sistemi ise Panda Cross 4x4’ün iç kısmındaki önemli detaylar arasında. Panda Cross 4x4’te ayrıca; telefon tutucu, otomatik klima, arka park sensörü, yan ve perde hava yastıkları standart olarak sunuluyor. Opsiyonel olarak sunulan Plus Paket ise krom görünümlü iç ve dış detayları, alaşım jantları ve ön tamponda kırmızı çeki halkalarını kapsıyor. 

Yükseltilmiş süspansiyon, dört tekerlekten çekiş sistemi, ayarlanabilir sürüş modları ve yokuş iniş desteğiyle zorlu arazi koşullarıyla kolayca baş edebilen Panda Cross 4x4’te 85 beygir gücünde iki silindirli TwinAir turbo motor görev yapıyor. 900 cc’lik silindir hacmine sahip olan motor, 95 g/km’lik karbondioksit emisyon salınım değeriyle de dikkat çekiyor. Eşdeğer bir performans sunan 4 silindirli bir motora göre yüzde 10 daha hafif olduğu açıklanan TwinAir motorun yakıt tüketiminde ise yüzde 30’a varan tasarruf sağladığı belirtiliyor. 

ÇOK OKUNANLAR