YENİ MODELLER › Fiat Türkiye’de üreteceği yeni sedanını tanıttı!

Fiat Türkiye’de üreteceği yeni sedanını tanıttı!

21 Mayıs 2015 / 13:57 Linea’nın yerine geçecek olan Fiat Aegea İstanbul Autoshow’da görücüye çıktı

Fiat Türkiye’de üreteceği yeni sedanını tanıttı!

Fiat Türkiye’de üreteceği yeni kompakt sedan modeli olan Aegea’nın üzerindeki örtüyü 2015 İstanbul Autoshow’da kaldırdı. Markanın artık yaşlanmış olan modeli Linea’nın yerine geçecek olan Aegea, selefine göre çok daha şık ve rafine tasarımı ile dikkat çekiyor. İtalya’da FCA’nın tasarım merkezinde tasarlanan yeni otomobil Türkiye’de geliştirildi. Fiat’ın Bursa fabrikasında üretilecek olan otomobil 40 ülkeye ihraç edilecek.

Peugeot 301, Renault Symbol ve Skoda Rapid gibi otomobillerin karşısına çıkacak olan yeni Fiat Aegea 4.5 m uzunluğunda, 1.78 m genişliğinde ve 1.48 m yüksekliğinde. 2.64 metrelik aks aralığına sahip olan yeni kompakt sedan ayrıca 510 litrelik bagaj hacmi ile de dikkat çekiyor.

Beş kişiyi rahat bir şekilde seyahat ettirebileceği söylenen yeni Fiat Aegea güçleri 95 bg ile 120 bg arasında değişen iki benzinli, iki MultiJet II dizel motor seçeneklerine sahip olacak.

Otomobilin kabininde Fiat’ın beş inçlik dokunmatik ekrana sahip Uconnect infotainment sistemine, çok fonksiyonlu direksiyona ve opsiyonel olarak geri görüş kamerasına yer verilecek.

Yeni Fiat Aegea Türkiye’de Kasım ayında satışa çıkacak

Haber: Ege Geçyatan

ÇOK OKUNANLAR