SEKTÖREL › Fiesta'da 2012 yenilikleri...

Fiesta'da 2012 yenilikleri...

15 Ekim 2011 / 00:48 Ford Fiesta, yeni renk seçenekleri ve yeni 'Plus Paket' opsiyonuyla bayilerdeki yerini aldı

Fiesta'da 2012 yenilikleri...
Fiesta yeni iç tasarımı, yeni gövde renkleri ve genişletilen donanım seçenekleri ile bayilerdeki yerini aldı. 2012 model yılı ile birlikte Trendy Kahve ve Mars Turuncu gibi yeni renklere kavuşan Fiesta’nın artık tüm donanım seviyelerinde USB bağlantısı ve 6 hoparlör standart olarak sunulurken, tüm donanım seviyelerinde isteğe bağlı olarak perde havayastıkları da alınabiliyor.

Dış ve iç tasarımında yapılan dokunuşlarla yenilenen Fiesta'nın Titanium donanım seviyesinde yeni tasarıma sahip 15 inç alüminyum alaşım jantlar ve ön ızgarada krom bir çizgi bulunuyor. MyFiesta serisi de tamamen yenilenen Fiesta, 32.520 TL’den başlayan 2012 model yılı fiyatlarıyla bayilerdeki yerini aldı.

Fiesta’nın Titanium donanım seviyesinde 2012 model yılı ile birlikte X paketinin üzerine alınabilecek Plus Paket, daha zengin donanım özelliklerine sahip. X paket ile sunulan Elektrikli Katlanan Yan Aynalar, Karartılmış Arka Camlar, Otomatik Yanan Farlar, Yağmur Sensörü, Otomatik Kararan Dikiz Aynası ve Hız Kontrol Sistemi’ne ilave olarak Plus paket ile Anahtarsız Giriş & FordPower Anahtarsız Çalıştırma Sistemi, Bluetooth & Türkçe Sesli Kontrol özelliklerini içeren Sony Müzik Sistemi, sürücü/ön yolcu yan perde havayastıkları ve sürücü diz hava yastığı gibi teknoloji ve güvenlik özellikleri sunuluyor. Plus Paket 2.835 TL fiyatıyla 2012 model yılı ile birlikte satışa sunuldu.

ÇOK OKUNANLAR