SEKTÖREL › Ford C-MAX'e 1.5 dizel-otomatik seçenek

Ford C-MAX'e 1.5 dizel-otomatik seçenek

15 Şubat 2016 / 19:41 C-MAX ailesinde 1.5 TDCi motor artık Powershift otomatik şanzıman ile eşlenebiliyor

Ford C-MAX'e 1.5 dizel-otomatik seçenek

Ford'un makyajlı C-MAX ve Grand C-MAX modelleri, 1.5 ve 1.6 litrelik ünitelerden oluşan benzinli ve dizel motor opsiyonlarının yanısıra, şimdi 1.5 TDCi dizel motor ve Powershift otomatik şanzıman kombinasyonuyla da sunuluyor. C-MAX'in dizel-otomatik versiyonu 100 km’de ortalama 4.2 litrelik tüketim verisi sunuyor.

C-MAX ailesi, Ford’un «One Ford» global tasarım felsefesi kapsamında, daha çekici ve daha akıcı bir dış tasarıma sahip olurken aynı zamanda daha ergonomik bir iç tasarıma kavuştu. Ford müşterilerinin istekleri doğrultusunda yenilenen Ford C-MAX’in iç mekanında renkler ve malzemeler yeniden yorumlanarak daha rahat, sade ve modern bir  ortam  oluşturuldu. Yeni Ford C-MAX’de 8 inçlik yüksek çözünürlüklü renkli dokunmatik ekranlı SYNC 2 araç içi iletişim sistemi de bulunuyor.

Yeni Ford C-MAX, mevcut güvenlik ve sürüş teknolojilerine de yenilerini ekliyor. Dikey park özelliğini içeren Gelişmiş Otomatik Park Sistemi, Bi-Xenon Farlar ve Dinamik Ön Far Sistemi, Çapraz Trafik Uyarı Sistemi, Gelişmiş Aktif Şehir İçi Güvenlik Sistemi, Ford MyKey gibi güvenlik teknolojilerinin yanısıra Yeni Ford C-MAX’te segmentinde ilk ve tek olan Akıllı Bagaj Kapağı özelliği de mevcut.

Yeni Ford C-MAX ve Grand C-MAX 1.5 TDCi Powershift otomatik vites seçeneği, 93.945 TL'den başlayan tavsiye edilen anahtar teslim fiyatlarıyla sunuluyor.

ÇOK OKUNANLAR