YENİ MODELLER › Ford Kuga'da yeni donanım paketi

Ford Kuga'da yeni donanım paketi

29 Kasım 2022 / 00:20 Siyah detaylara sahip olan ST-Line Black Package'da teknoloji ve konfor paketi standart sunuluyor

Ford Kuga'da yeni donanım paketi

Ford Kuga; Style, Titanium ve ST-Line donanım paketlerinin yanına ST-Line Black Package versiyonunu da ekledi. Siyah detaylarıyla daha sportif bir duruşa sahip olan ST-Line Black Package, teknolojik detaylarıyla da dikkat çekiyor.

Ford Kuga’nın dış tasarımı, bu yeni donanım paketiyle çok daha sofistike ve çarpıcı bir görünüme bürünüyor. Maksimum görsel etki için dış tasarımda; Kuga yazısından ST-Line logosuna, ayna kapağından ön tampon ve spoiler’a kadar siyah detaylar öne çıkarken, 20 inçlik alüminyum alaşım siyah jantlar da bu şık ve sportif görünümü tamamlıyor.

db748263b68764215983ebcc9f0b63c5_0.jpg

Kuga'nın ST-Line versiyonunda opsiyonel olarak sunulan teknoloji paketi ST-Line Black Package ile standart hale geliyor. Otomobil; Dur& Kalk Özellikli Geliştirilmiş Adaptif Hız Kontrol Sistemi, Trafik Levhası Tanıma Sistemi, Şerit Hizalama, Çarpışma Önleme Yardımcısı, Gece Görüş, Mesafe Uyarı ve Yaya Algılama Özelliği ile Acil Durum Manevra Destek Sistemi, Kör Nokta Uyarı Sistemi ve Çapraz Trafik Uyarı Sistemi gibi özelliklere sahip. 

Kuga ST-Line Black Package donanımı, iç mekanda da yolcu deneyimini bir üst noktaya taşıyacak yeniliklerle geliyor. Bu donanım paketi, ilk defa sunulan yeni tasarımlı ve AGR sertifikalı sürücü ve ön yolcu koltuklarıyla dikkat çekerken, ısıtmalı ön cam, ısıtmalı direksiyon, ısıtmalı ön ve arka koltukların yanı sıra akıllı bagaj kapağı gibi kullanıcı dostu detaylar da bu paketin standart donanım listesinde yer alıyor.

db748263b68764215983ebcc9f0b63c5_1.jpg

Euro NCAP tarafından en yüksek derecelendirme notu olan 5 Yıldız ile değerlendirilen Ford Kuga, ST-Line Black Package ile diğer donanım paketlerinde sunulan üstün güvenlik seviyesini yeni özelliklerle bir adım ileriye taşıyor. Otomobil, 180 derece ön görüş kamerası, Sürücü Dikkat Takip Sistemi, Kör Nokta Uyarısı ve Adaptif Hız Kontrol Sistemi gibi gelişmiş teknolojilere sahip. Yeni donanım paketi ayrıca, standart olan Şerit Hizalama Asistanı, Dinamik LED Ön Far Sistemi, Head-up display ve Geri Görüş Kamerası gibi güvenlik özelliklerini Aktif Park Asistanı, Kapı Kenar Koruması ve Hız Levhası Tanıma Sistemi gibi gelişmiş teknolojilerle destekliyor.

Ford Kuga ST-Line BlackPackage 182 beygir gücünde 1.5 litrelik EcoBoost motor ve 8-ileri tam otomatik şanzımanla birlikte sunuluyor. Ford Kuga'nun bu en sportif donanım paketi; akik siyah, kurşun gri, manyetik gri, mercan kırmızı ve platin beyaz olmak üzere 5 farklı gövde rengiyle satın alınabiliyor.

ÇOK OKUNANLAR