YENİ MODELLER › Honda Civic Sedan makyajlandı

Honda Civic Sedan makyajlandı

27 Haziran 2014 / 21:33 Makyajlanan otomobil yeni, lüks ve teknolojik donanımlara kavuştu

Honda Civic Sedan makyajlandı

Ülkemizde benzinli ve LPG’li olarak satın alınabilen Honda Civic Sedan makyajlandı ve müşteri beklentileri doğrultusunda yeni lüks ve teknolojik donanımlara kavuştu. Otomobilin sahip olduğu Dream, Premium ve Elegance donanım seçeneklerine yeni özellikler eklenirken Civic Sedan ile birlikte üst düzeyde konfor yaşamak isteyen otomobilseverler için Executive donanım seviyesi fiyat listesindeki yerini aldı.

Makyaj operasyonu sonunda tüm Honda Civic Sedan modelleri tamamen yeni jantlara, yeni iç mekan renklerine, yeni radyatör paneli tasarımına, lastik basıncı kontrol sistemine ve Türkçe ara yüze sahip i-MID bilgi ekranına sahip olurken, eller serbest telefon görüşmelerini destekleyen bluetooth sistemi Premium donanım seviyesinden itibaren standart olarak sunulmaya başlanmış. Elegance donanım açılır tavan, otomatik yıkama tertibatlı xenon farlar ve ısıtmalı koltuklar ile birlikte sunuluyor. Tamamen yeni Executive seviyesinde ise müşteriler deri döşemeler, akıllı anahtar ve park sensörlerine standart olarak sahip oluyor.

Makyajlı Honda Civic Sedan manuel şanzıman ile 60.835 TL’den, otomatik şanzımanla ise 62.835 TL’den başlayan fiyatlarla satın alınabiliyor. Honda ayrıca tercih eden müşteriler için fabrika çıkışı LPG sistemini 940 TL değerinde bir opsiyon olarak sunuyor.

Haber: Ege Geçyatan

ÇOK OKUNANLAR