SEKTÖREL › Honda kadınların gönlünde taht kurdu!

Honda kadınların gönlünde taht kurdu!

25 Kasım 2016 / 10:43 Japon üretici bu yılın Kadınlar Dünyasında Yılın Otomobili seçimlerinde iki farklı kategoride ödül aldı

Honda kadınların gönlünde taht kurdu!

Honda Kadınlar Dünyasında Yılın Otomobili seçimlerinde iki farklı kategoride ödüle layık görüldü. Yalnızca kadın otomotiv gazetecilerinden oluşan jüri, yedi yıldır seçimleri ile ödülleri ödüle layık görülen otomobil üreticileri ile buluşturuyor. 14 ülkeden 17 jüri üyesinin oyları ile gerçekleştirilen Kadınlar Dünyasında Yılın Otomobili seçimlerinde Honda’nın kompakt sınıf temsilcisi Honda Civic “aile otomobili” kategorisinde ödüle layık görülürken, üreticinin küçük sınıfta yer alan Jazz modeli ise “en iyi bütçe dostu otomobil” olarak ödüllendirildi. Bu ödüller ile birlikte Honda Kadınlar Dünyasında Yılın Otomobili seçimlerinde birden fazla ödül alan tek üretici olmuş oldu.

Kadınlar Dünyasında Yılın Otomobili seçimleri son derece titiz bir süreçle gerçekleştiriliyor. Öncelikle küresel jürinin her bir üyesi kendi adayını sunuyor. Bu yılki seçimlerde 14 farklı ülkeden 17 jüri üyesi 294 otomobili aday gösterdi. Ardından aday otomobiller elenerek 6 kategoride 32 otomobil belirlendi.

Haber: Ege Geçyatan

ÇOK OKUNANLAR