KONSEPT › Honda'dan sevimli bir elektrikli konsept

Honda'dan sevimli bir elektrikli konsept

13 Eylül 2017 / 01:57 Honda, tasarımıyla ilgi toplayan elektrikli konsepti Urban EV'yi Frankfurt'ta sergiledi...

Honda'dan sevimli bir elektrikli konsept

Honda yepyeni elektrikli konsept otomobili Urban EV'yi tanıttı. Tamamen yeni bir platform üzerinde yükselen bu küçük otomobil, özellikle tasarımı ve üç büyük ekranla donatılan füturistik kabini ile dikkatleri üzerine toplamayı başarıyor. Pek çok kişi tarafından ilk nesil Volkswagen Golf'ü andırdığı düşünülen Urban EV, bazı açılardan ilk nesil Honda Civic'i de hatırlatıyor. Jazz'dan 10 cm daha kısa bir gövdeye sahip olan bu sevimli konseptin farlarının arasında çeşitli mesajların yazılabildiği interaktif bir bölüme yer verilmiş. Bu bölümde, sürüş sırasında diğer sürücülere önerilerde bulunulabildiği dahi belirtiliyor.

Urban EV'nin ters yöne açılan kapılarının ardında minimalist bir kabin yer alıyor. Dar A sütunları sayesinde ferah bir ön görüş açısı sunan otomobilin ön konsolunda neredeyse boydan boya uzanan bir ekrana yer verilmiş. Otomobilin kapılarının iç bölümlerinde de yine oldukça geniş ekranlar bulunuyor.

Honda'nın şimdilik bir konsept olarak tanıttığı tamamen elektrikli Urban EV modelinin 2019 yılında Avrupa yollarına çıkması bekleniyor.

ÇOK OKUNANLAR