SEKTÖREL › Hyundai Tucson'a N Line dokunuşu...

Hyundai Tucson'a N Line dokunuşu...

24 Mart 2019 / 23:20 Hyundai, N Line donanım paketiyle Tucson'u daha sportif bir SUV haline getiriyor

Hyundai Tucson'a N Line dokunuşu...

Geçtiğimiz yıl 1.6 litrelik dizel motoru ve 7-ileri DCT şanzımanıyla satışa sunulan Hyundai Tucson, şimdi de sportif N Line paketine kavuşuyor. Markanın performans departmanı N Motorsport tarafından geliştirilen N Line serisi, i30’dan sonra ilk kez bir SUV modelde kendine yer buluyor. Sportif dış tasarım detaylarına ve iç donanım özelliklerine sahip olan Tucson N Line, 1.6 litrelik turbo benzinli ve dizel motor seçenekleriyle sunulacak.

7d06a444fcf2e6ec6a5c0f857d737441_0.jpg

Tucson N Line sportif bir gövde kitine sahip. Güncel versiyondan farklı olarak, geniş hava girişli ve siyah eklentilere sahip ön ve arka tampona, içi karartılmış LED farlara ve 19 inç’lik parlak siyah jantlara sahip olan otomobilin arka tamponundaki gri renkli difüzörün sağ tarafına konumlandırılan çift çıkışlı son susturucu da N Line için özel olarak üretiliyor.

7d06a444fcf2e6ec6a5c0f857d737441_1.jpg

Aracın iç mekanında da sportif öğeler bulunmakta. Ortaları nubuk ve kenarları deri, kırmızı dikişli yeni bir döşeme ile sunulan Tucson N Line, Hyundai’nin yüksek performanslı ürün yelpazesinden esinleniyor. Kırmızı dikişli ve deri döşemeli kokpitin yanı sıra delikli direksiyon simidi, alüminyum pedal seti, N logolu vites topuzu ve mat gri plastik aksamlar da sportif bir ambiyansa katkıda bulunuyor.

ÇOK OKUNANLAR