SEKTÖREL › Hyundai'den Frankfurt'a 3 yeni model

Hyundai'den Frankfurt'a 3 yeni model

10 Eylül 2017 / 02:15 Hyundai, Frankfurt Otomobil Fuarı'nda i30 Fastback, i30 N ve KOMA modellerini sergileyecek

Hyundai'den Frankfurt'a  3 yeni model

Hyundai, bu hafta kapılarını açacak olan Frankfurt Otomobil Fuarı'nda yeni nesil i30 modelinin tüm versiyonlarını aynı anda sergileyecek. Yüksek performanslı ilk modeli i30 N ve beş kapılı i30 Fastback'i fuar ziyaretçileriyle buluşturacak olan Hyundai, yeni SUV modeli KONA’ya da standında yer verecek. Bu modeller, Hyundai’nin 2021'e kadar Avrupa'daki bir numaralı Asyalı otomobil markası olma hedefi adına büyük önem taşıyor.

Hyundai, verimli ve yakıt tasarrufu sağlayan yeni aktarma organı serisi Smart Stream'i de fuarda tanıtacak. Tüm bunlara ek olarak; IONIQ’in Hybrid, Electric ve Plug-in Hybrid versiyonları da Frankfurt’ta Hyundai standındaki yerini alacak.

Hyundai Avrupa Operasyon Sorumlusu Thomas A. Schmid, konuyla ilgili olarak, "i30 N, i30 Fastback ve KONA gibi müşterilerimizin ihtiyaçlarını temel alan geniş kapsamlı modellerimizi ve yenilikçi teknolojilerimizi sergilemekten dolayı gurur duyuyoruz. Güçlü ürün gamımızı, dijital ve akıllı hizmetlerimizle birleştirerek markamızı duygusallaştıracağız ve yeni müşteri grupları çekeceğiz" dedi.

ÇOK OKUNANLAR