› İkinci elin kalbi internette atıyor

İkinci elin kalbi internette atıyor

05 Kasım 2013 / 23:04 Araba.com ikinci el otomobil arayanların internetteki ortak noktası oldu.

İkinci elin kalbi internette atıyor

Bütçesine göre ikinci el bir araç satın almak isteyenler artık otomobil pazarları yerine interneti tercih ediyor.

İnternetteki ikinci el araç ilan sitelerinin başında gelen araba.com otomobilden, motosiklete, kamyonetten, iş makinesine kadar çok geniş yelpazedeki ikinci el ilanlarla öne çıkıyor.

Tüketicilerin ihtiyaçları doğrultusunda hazırlanan araba.com internet sitesi alt yapısı sayesinde kullanıcılarına satın almak istedikleri araçları kolaylıkla bulmalarına yardımcı oluyor.

Hızlı marka arama ve pratik arama bölümleriyle kullanıcılarının ihtiyaçlarına yönelik ilanları hızlıca sunan araba.com sektörün en hızlı sonuç veren otomobil ilan sitesidir.

İlan vermenin ya da ilan bulmanın tamamen ücretsiz olduğu araba.com'a günde 1.000'den fazla yeni ikinci el ilan ekleniyor.

7/24 müşteri hizmeti desteği de veren araba.com 10 yıllık geçmişiyle bünyesinde milyonlarca ilan barındırıyor.

Araba.com sayesinde otomobil, otobüs, minibüs, motosikleti, iş aracı ya da dilerseniz yedek parça arayabilirsiniz.

Satılık ya da kiralık ilanların Markalara Göre ya da Popüler Aramalar gibi birden fazla kategori altında toplanması da kullanıcılara aradıkları ilanları hız ve kolaylık sağlıyor.

ARACINI SATANLAR İÇİN DE ÇÖZÜMÜN ADRESİ

Araba.com ayrıca ikinci el araç satın alacaklara olduğu kadar aracını satmak ya da kiralamak isteyenlere de hitap ediyor.

Bireysel kullanıcılar ya da firmalar ikinci el araç veya yedek parça ilanlarını hızlıca araba.com üzerinden milyonlarca kullanıcıya sunabiliyor. İlanlarda belirtilen araç/parça özellikleri ve detaylı açıklama bölümleri sayesinde satıcı da tüketicilerin aklındaki tüm soruları bir kerede cevaplamış oluyor.

Üstelik araba.com’a ilan vermek tamamen ücretsiz.

SADECE SATIN ALMAYIN, KİRALAYIN !

Araba.com ayrıca araç kiralama bölümüyle de araç kiralayanlar ile ihtiyaç sahiplerini buluşturuyor.

Saatlik, günlük, haftalık, aylık ya da yıllık araç kiralama hizmetindeki binlerce ilanı barındıran araba.com'da her bütçeye göre bir ilan bulmak mümkün.

Bu sayede araç kiralayan firma ya da kişiler de ilanlarını kolaylıkla internette yayınlayabiliyor.

ARABA.COM'UN SIRRI

Profesyonel bir ekip tarafından 2003 yılından bu yana yayın hayatını sürdüren araba.com misyonunu bireysel kullanıcılara ve kurumsal firmalara pratik, görsel açıdan zengin, teknik açıdan yüksek kalitede, müşteri hizmetleri ile tüm ihtiyaçlara cevap verecek donanımda ve kesintisiz hizmet vermek olarak özetliyor.

Ücretsiz ikinci el ilan vermek ya da ikinci el ilanlara bakmak istiyorsanız araba.com'u ziyaret edin.

Foto Galeri Tüm Foto Galerileri
ÇOK OKUNANLAR