SEKTÖREL › İşte "Türkiye'de Yılın Otomobili" finalistleri

İşte "Türkiye'de Yılın Otomobili" finalistleri

12 Nisan 2021 / 01:31 “Türkiye’de Yılın Otomobili” seçiminde finale kalan 7 otomobil belli oldu

İşte

Otomotiv Gazetecileri Derneği (OGD) tarafından bu yıl 6’ncısı düzenlenecek olan “Türkiye’de Yılın Otomobili” seçiminde finale kalan otomobiller belirlendi. Otomotiv konusunda uzman gazetecilerden oluşan OGD üyelerinin 27 aday otomobil arasında seçerek finale taşıdığı modeller; Dacia Sandero Stepway, Fiat Egea Cross, Hyundai i20, Peugeot 208, Renault Captur, Skoda Octavia ve Toyota Yaris oldu.

İkinci turda OGD üyelerinin oylarıyla yedi finalist arasından en fazla puan alan model, “Türkiye’de Yılın Otomobili” seçilecek. Birinci olan otomobil için ödül töreni ise Haziran ayında gerçekleştirilecek ve dijital platformlardan yayınlanacak.

OGD Yönetim Kurulu Başkanı Ufuk Sandık, altıncı kez düzenlenecek “Yılın Otomobili” seçiminin gelenekselleştiğini belirterek “Finale kalan otomobiller oldukça iddialı. Daha önceki yıllarda olduğu gibi bu yıl da son derece çekişmeli ve heyecan dolu bir yarışma bizi bekliyor” şeklinde konuştu.

"Türkiye’de Yılın Otomobili 2021" ALF Finans, Bridgestone, Intercity, Shell Helix Motor Yağları ve TÜVTÜRK sponsorluğunda gerçekleşiyor.

ÇOK OKUNANLAR